UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

СК «Каховка» здобуває перемогу в Чемпіонаті України.


22.08.2018

            19 серпня на каховському стадіоні «Олімпійський» у матчі 3 туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд сезону 2018/2019 СК «Каховка» приймав принципового та сильного суперника - команду «Дружба» (Новомиколаївка Високопільського району). Подивитися на перший домашній матч каховчан у новому сезоні зібралося більш 500 вболівальникі. Цей матч став найбільш відвідуваним у турі серед всіх команд-часниць нашої групи.

Суперники вже добре знайомі, тож не стали відкладати із голами. Нападник каховчан Сергій Козаченко вже у дебюті пішов «обікрав» суперників, і, вийшовши на воротаря, відкрив рахунок – 1:0. От тільки вже за кілька хвилин він травмувався й вимушений був просити заміну.

У відповідь Дружба забила після виконання кутового удару, коли першим на мячі опинився захисник гостей Бовтуненка і головою спрямував «круглого» точно у ворота каховчан – 1:1. Перед перервою був шанс у каховчан відновити свою перевагу, але Леонід Щербина, заробивши пенальті в боротьбі з Петриченком, не зміг переграти воротаря. Натомість, уже в компенсований час вийшла вперед команда гостей. Тут уже нападник «Дружби» Щербаков вискочив на воротаря і Денис Завгородній не дав йому забити ціною вилучення та 11-метрового. Польового гравця Дмитра Ратушного замінив другий воротар господарів поля Олександр Байдюк. Однак капітан «Дружби» Віталій Петриченко з точки не схибив – 1:2.

Заміни, проведені у другому таймі, допомогли господарям у меншості здобути три очка. Спершу Роман Лівінський встиг на добивання після удару Дениса Малишева – 2:2, а в кінцівці каховчани пішли в контратаку 3 в 2, Денис Малишев чітким пасом на Бориса Остапенка вивів останнього один-на-один з воротарем гостей, і Борис, фінтом обігравши голкіпера, забив переможний м’яч - 3:2. Отже, вольова перемога каховських футболістів, яка стала першою в цьому сезоні.

Наступний матч в рамках Чемпіонату України каховчане проведуть 25 серпня на виїзді у Кривому Розі на стадіоні «Будівельник» проти місцевого ФК «Кривий Ріг». Наразі, після трьох турів каховчане з 5 очками займають п’яту сходинку у турнірній таблиці, ФК «Кривий Ріг» - на шостому з 4 очками. лідирують у нашій групі новотроїцька «Таврія» та запорізький «Мотор», у яких в активі по 9 очок.

А 22 серпня СК «Каховка» матчем у смт Високопілля з місцевою командою «Кронау» розпочинає друге коло Чемпіонату Херсонської області 2018 року. Гра відбудеться на місцевому стадіоні «Центральний», початок о 17.30.

 

Відео матчу: https://youtu.be/JChC8bsM_YQ

Більше інформації про Чемпіонат України серед аматорів на: https://sportarena.com/football/ukraina-vtoraya-liga/aafu-dubl-nazarenka-het-trik-kovalchuka-j-triumf/

 

 

Фото: