UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

СК «КАХОВКА» - володар Суперкубку Херсонської області з футболу!


20.03.2017

18 березня, на оновленому футбольному полі зі штучним покриттям (стадіон Херсонської КДЮСШ, м Херсон, проспект 200 років Херсона, 19) відбувся матч за Суперкубок Херсонської області.
За Кубок боролися чемпіон і володар Кубку Херсонської області пам’яті Олександра Ладичука 2016 року ФК «Колос» Хлібодарівка та  срібний призер минулорічного Чемпіонату області СК "Каховка". 
Суддівство матчу здійснювали арбітри Прем’єр-Ліги: головний арбітр -  Пасхал Ігор Юрійович, асистенти головного арбітра - Чертоляс Максим Володимирович та Петрова Ірина Володимирівна.
«Колос» з перших хвилин включився у гру, та міг відкрити рахунок вже на другій хвилині зустрічі. Каховчане теж відповіли небезпечним моментом, але голкіпер вчасно відреагував на вдалий пас і добре зіграв на виході. Мав нагоду забити і «Колос», та воротар встиг вибити м’яч з під перекладини. Та на 27 хвилині каховчанин Юрій Комягін отримав гарний пас та, обігравши захисника вивів свою команду уперед - 1:0.
На 32 хвилині Владислав Жавко перекинув голкіпера «Колосу» і подвоїв рахунок 2:0. СК «Каховка» продовжував активно атакувати. Після пробиття штрафного поперечина воріт врятувала хлібодарівців. А на 38 хвилині Жавко відзначився дублем у цій зустрічі 3:0!
Здавалося доля поєдинку вже вирішена. Та на 41-й хвилині «Колос» заробляє пенальті. Кирило Маркітан реалізував одинадцятиметровий і скоротив рахунок 3:1. Хлібодарівці після забитого голу почали грати активніше. Наприкінці тайму був гарний вихід у нападника «Колоса», але  захисник у штрафному майданчику в підкаті чисто відібрав м’яч.
Початок другого тайму проходив у більш-менш рівній боротьбі. Команди постійно обмінювалися атаками. На 72-й хвилині «Колос» мав нагоду забити, але голкіперу каховчан вдалося дістатись пальцями до м’яча. Та вже через хвилину відзначився нападник хлібодарівців Євген Соколан і перевага каховчан стала мінімальною 3:2. Прагнучи зрівняти рахунок,  хлібодарівці значно посилили свою гру у атаці. Каховчанам довелося грати в основному у захисті своїх воріт. "Колос" наприкінці поєдинку пішов штурмувати ворота суперника, але захисту та голкіперу СК «Каховка» вдалося вистояти.
Отож фінальний рахунок 3:2 на користь СК «Каховка», який стає володарем Суперкубку Херсонської області.

Фото: