UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Школи та дошкільні навчальні заклади: що очікувати 1 вересня?


27.08.2020

Є пора, коли вже відчувається подих осені, літо ось-ось залишиться позаду, і вже наступного вівторка діти підуть на навчання. Яким же воно буде середніх та дошкільних навчальних закладах у Каховці? Про це проінформувала начальниця управління освіти Каховської міської ради у соцмережі Facebook.
Тоже, дошкільні навчальні заклади Каховки з 1 вересня запрацюють в повному обсязі. Таке рішення було прийнято в управлінні освіти міста після консультацій та узгоджень з ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області та відділом з надзвичайних ситуацій. Обмеження по наповнюваності груп в кількості 10 дітей з вересня буде знято. Однак, буде посилено контроль за дотриманням всіх рекомендацій по безпечному перебуванню дітей в садочках. Батьків закликали ставитись відповідально до здоров‘я своїх дітей і оточуючих та залишати дитину вдома при найменших ознаках захворювання.
Щодо загальноосвітніх навчальних закладів, то 27 серпня в усіх школах міста працювала виїзна комісія по прийомці закладів освіти перед новим навчальним роком. Представниками Каховського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області разом з керівниками закладів та працівниками управління освіти школи були проінспектовані на виконання рекомендацій, викладених у Постанові Головного санітарного лікаря України N 42 від 30.07.20. Акти готовності закладів до початку навчального року підписані. Відтак, з 1 вересня діти ідуть до школи!
Водночас закликаємо: дбайте про себе усвідомлено! Всім здоров‘я!

 

 

Фото: