UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Шашковий турнір до Дня фізкультури і спорту


14.09.2016

10 вересня на території розважального комплексу «Рандеву» відбувся відкритий міський турнір з шашок-64, присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні. В змаганнях, організованих спільно відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради та Каховською міською шашковою федерацією при організаційній підтримці приватного підприємця Ю.Дорохіна, взяли участь 25 шашкістів з Каховки, Н.Каховки, Каховського та Бериславського районів. Першість у турнірі була розіграна за швейцарською системою з 7 турів та контролем часу учасникам 10 хв. на дві партії.
У підсумку безкомпромісної спортивної боротьби в заліку серед чоловіків перемогу святкував кандидат у майстри спорту Сергій Мішин (Каховка), який набрав 12 очок з 14-ти можливих. На другому місці представник Бериславського району Василь Райляну (11 очок), на третьому - новокаховчанин Володимир Гонта (10 очок).
Трійка призерів серед жінок виглядає таким чином:
І - Альбіна Терещенко (Н.Каховка)
ІІ - Ольга Мелехина (с. Малокаховка)
ІІІ - Алла Ралко (Каховка)
У заліку серед ветеранів переміг Анатолій Горбач (Н.Каховка). На другому місці Сергій Вітюк (Каховка), на третьому - Микола Чепурний (Каховка). Серед кадетів (юнаки та дівчата) трійку призерів склали юні каховчане: Олена Резнікова, Євгенія Ралко та Віолета Тишковець.
Переможці та призери святкового турніру були нагороджені грамотами, медалями та призами від організаторів. Також Каховська міська шашкова федерація з нагоди професійного фізкультурно-спортивного свята відзначила найбільш активних своїх членів: Альбіну Гонгало, Юрія Гайович, Ольгу Мелехина, Сергія Вітюка, Володимира Дем’янюка, Анатолія Горбача та Леоніда Ярового.

Головний суддя турніру,
Голова правління КМШФ
К.М.Чорнощоков