UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

РОДИННЕ КОЛО: ОДИН РАЗ НА ВСЕ ЖИТТЯ


19.05.2015

Вже кілька років поспіль, на честь відзначення Дня матері та Дні сім’ї, Каховська школа мистецтв гостинно відкриває свої двері для учнівської молоді міста та усіх гостей, запрошених громадською організацією «Православний батьківський комітет» і благодійним фондом «Лепта», котрі проводять тут чудовий культурно-просвітницький форум «Один раз на все життя».
Крім виступів головних організаторів свята - засновника та директора ГО «Православний батьківський комітет» і БФ «Лепта» Ігоря та Світлани Бжезицьких, благочинного Каховського округу Новокаховської та Генічеської єпархії протоієрея Миколая Бойка, начальників міських відділу освіти Михайла Гончара (який також передав привітання від міського голови) і відділу у справах молоді та спорту Віктора Зубкова, директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олени Декадіної, прекрасних слів ведучих і творчих номерів від місцевих артистів та юних аматорів, на сцену запрошувалися представники взірцевих для молодого покоління родин: багатодітних і талановитих Макарових, Гордієнків (що завітали до нас із Херсона), прийомної родини Половинник з Любимівки, подружжя Борцових (які щасливі в шлюбі вже 40 років і зараз мають 11 онуків); Бойків, що в 2011р. були признані «родиною року» на рівні нашого міста, а минулого року матуся Наталія Миколаївна отримала почесну відзнаку держави «Мати-героїня».
Всі вони ділилися «рецептами» свого сімейного щастя й отримували пам’ятні дарунки та великі запашні короваї від організаторів і меценатів. Найбагатодітнішій із запрошених того дня родин - Бойкам, що виховують вісім дітей, каховський ресторан «Парк-авеню» презентував запрошення на сімейну вечерю у своєму закладі.
Та й усім присутнім свято подарувало прекрасний настрій, відчуття по-справжньому родинних тепла й затишку і, звичайно, ще один привід замислитися над справжніми та неминучими життєвими цінностями. Віримо, що такі зустрічі стануть у великій пригоді нашій молоді, сьогоднішнім випускникам шкіл, перед якими відкривається безліч широких доріг у майбутнє. Їхня головна справа - обрати вірний життєвий шлях, орієнтиром на якому цілком може стати приклад учасників форуму.