UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

РОБОТА КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ


19.09.2014

altЗ метою координації роботи з питань соціального захисту дітей, профілактики правопорушень та пропаганди здорового способу життя проведено щокварталу проводиться координаційна рада у справах дітей.

В роботі засідання КРСД, яке проходило 18 вересня, взяли участь працівники відділів у справах дітей, освіти, служби кримінальної міліції у справах дітей каховського РВ УМВС, МЦСССДМ, УПСЗН, кримінальної виконавчої інспекції, центру зайнятості населення.
Відзначено позитивну динаміку щодо зменшення кількості неповнолітніх мешканців міста, які вчинили злочини та правопорушення.
Натомість збільшилась кількість рейдів, здійснених працівниками РВ УМВС, відділу у справах дітей з метою недопущення вживання дітьми алкоголю та куріння.
    Працівниками РВ УМВС складено у поточному році 17 адміністративних протоколів на продавців  алкоголю та пива неповнолітнім.
Також розглянуті наступні питання:
1. Про хід оздоровлення дітей протягом 2014 року (головний спеціаліст УПСЗН  Калініна Юлія Петрівна).
    2.     Про хід операції „Урок” (начальник ВСД Сушко О.А., головний спеціаліст відділу освіти Корінецька І.В.).
    3. Про активізацію роботи щодо попередження правопорушень, злочинності в місті серед учнів ЗОШ, робота з дітьми, які вчинили злочини та звільнені від виконання покарання з іспитовим терміном під час літніх канікул (начальник ВСД Сушко О.А., начальник СКМСД Каховського РВ УМВС  Кобецька С.В., старший інспектор Каховського МВ КВІУДДУ ПВП (кримінальна виконавча інспекція) Парфененко О.М.)    
    4. Про хід щорічної акції, яка проводиться з метою надання допомоги продуктами харчування та забезпечення канцелярськими товарами дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (начальник ВСД Сушко О.А.).
    5.  Про проведення роботи щодо підтримки дітей із зони АТО (начальник ВСД Сушко О.А.)
    6. Проблемні питання щодо працевлаштування неповнолітніх (заступник начальника центру зайнятості населення Сидоренко І.В.).