UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПРО ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ М.КАХОВКИ В 2017 РОЦІ


21.02.2017

Управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради повідомляє про наявність путівок на оздоровлення для діток пільгових категорій міста у 2017 році віком від 7 до 17 років в ДП «УДЦ «Молода Гвардія» та ДПУ «МДЦ «Артек».
До пільгових категорій належать: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф, діти з багатодітних сімей, діти із малозабезпечених сімей, дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій, відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського  протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, діти, які перебувають на диспансерному обліку, талановиті та обдаровані діти - переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, діти, які є лідерами дитячих громадських організацій; дитячих творчих колективів та спортивних команд.
Дітям пільгових категорій надаються пільгові путівки - безкоштовні або з частковою доплатою.
Також влітку для 60 діточок пільгових категорій міста за рахунок міського бюджету та позабюджетних коштів буде організовано оздоровлення на березі Чорного або Азовського морів тривалістю 21 день.
Шановні батьки! Якщо Ви бажаєте якісного та приємного оздоровлення для своїх дітей, звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Каховка, вул. В.Куликовська, 103, каб. 112, контактний телефон - 066-5935127 - Калініна Юлія Петрівна.
Начальник управління Андрій Скрипніченко

Фото: