UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПРИРОДА РІДНОГО МІСТА ОЧИМА ДІТЕЙ


28.11.2016

До 1 грудня завершує роботу виставка дитячих фестивальних робіт «Природа рідного міста очима дітей» на базі Центрального універмагу. Запрошуємо всіх ще раз помилуватись творчими, яскравими роботами найменших громадян нашого міста.
Картини були написані на традиційному фестивалі дитячого малюнку «Барвограй». Який відбувся 11 листопада 2016 року в музичному залі ясла-садка №6 «Сонечко» ( завідувач Гнесь К.П.), де зібралися 16 талановитих діти з дошкільних закладів міста Каховки - справжні друзі рідної природи і патріоти нашого міста.
Позитивні емоції малят - учасників фестивалю були створені завдяки загальній естетиці, музичним номерам з героями казки «Чавунець» («Рукавичка» на новий лад), (музичний керівник Аістова В.А.) і ведучою (вихователь Друзяк О.М.), які підвели дітей до бережливого ставлення до природи та відтворення природи рідного міста якою вони її бачать.
На згадку про свято діти отримали в подарунок набори для малювання (при підтримці відділу у справах молоді та спорту виконкому Каховської міської ради, начальник -Зубков В.А. та Каховської міської організації ПП «Об’єднання «Самопоміч», депутата міської ради Глущенко О.А.).
Малюнки дітей: Поліни Жарких та Діани Яценко (ДНЗ №3 «Веселка»); Гліба Балюти та Діани Лагерьової (ДНЗ №4 «Горобина»); Маші Чепеленко та Маші Підмазки (ДНЗ №5 «Берізка»); Івана Тютюнова та Максима Куртіш (ДНЗ №6 «Сонечко»); Дениса Трохимчука та Маші Товкачової (ДНЗ №7 «Джерельце»); Мілени Чигринюк та Тетяни Нестеренко (ДНЗ № 8 «Іскорка»); Ірини Волік та Марії Пікі (ДНЗ № 9 «Оленка»); Даші Врадіній та Софії Соловенюк (ДНЗ № 10 « Казка»), ще раз нагадали, що ми живемо у найдивовижнішому місті, що гордо зветься Каховка, де кожен її куточок прекрасний і неповторний.
Тож, бережімо природу рідного краю та нашого любого міста! Чекаємо на Вас!

 

Фотографії Олександра Глущенка

 

Фото: