UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Представники молодіжної ради обговорили важливі питання


23.06.2021

22 червня відбулося засідання міської Ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті міської ради. На засіданні були присутні Галина Гондарева (голова міської Ради з питань молодіжної політики), Владислава Базилевич (секретар міської Ради з питань молодіжної політики), члени Ради: Сергій Кашулін (начальник відділу у справах молоді та спорту), Віктор Зубков (директор міського центру соціальних служб), Олена Степанова (директор МПК «Меліоратор»), Григорій Мінський, Ольга Радіонова, Софія Сошнікова, Костянтин Нечитовський (представники громадського руху міста). В режимі онлайн приєдналися до засідання і члени Ради Владислав Батурін (с. Роздольне), Олена Жилка (с. Чорноморівка). На засідання також були запрошені і практиканти відділів та управлінь 2021 року: з відділу у справах молоді та спорту - Круковська Дана і Осадчук Софія, з відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю - Позднухова Дар’я і Жиденко Юлія.
Одними з актуальних питань під час засідання були:
- про зміни у складі міської Ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті міської ради;
- про склад робочої групи з питань розробки комплексної програми "Молодь" на 2022 - 2026 роки;
- обговорення пропозицій щодо відзначення грамотами міського голови з нагоди Дня молоді активістів молодіжного руху Каховської територіальної громади.
Присутня на засіданні Осадчук Софія, практикантка відділу у справах молоді та спорту, підготувала інформацію щодо проходження практики учнями-членами міського учнівського парламенту старшокласників на базі відділів Каховської міської ради влітку 2021 року. Про заходи з підготовки до Дня молоді України у Каховській територіальній громаді розповіла її колега-практикантка, Круковська Дана. З рішенням виконкому щодо проведення 14-го мотофестивалю «Тачанка 2021» присутніх ознайомили член правління ММГО «Мотоклуб «Колеса Дракона»» Григорій Мінський та прес-аташе фестивалю Владислава Базилевич. Про підготовку до 25-річчя Дня Конституції повідомила присутнім директор МПК «Меліоратор» Степанова Олена. Обговорювалась і програма «Мріємо та діємо» та робота по створенню у Каховці Молодіжного Центру (координатором проєкту є Радіонова Ольга).
То ж, попереду багато роботи по впровадженню цікавих ідей та важливих для нашої громади проєктів.

Фото: