UKR
Вівторок 19 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Практиканти 2019 року відзвітували


11.11.2019

Відповідно до міської комплексної Програми "Молодь", з метою ознайомлення молоді з діяльністю органів місцевого самоврядування та згідно з розпорядженням міського голови Андрія Дяченко з 03 червня по 28 серпня 5 учнів міського учнівського парламенту старшокласників пройшли ознайомчу практику: Зима Владислав (гімназія), Римар Вікторія (ЗОШ № 4) та Затуринська Анастасія (ЗОШ № 5) (всі на базі відділу у справах молоді та спорту), Волощук Ангеліна (гімназія) на базі управління освіти, Лошачкіна-Бойчук Надія (ЗОШ № 4) на базі відділу культури.
8 листопада в міськвиконкомі відбулося засідання міського учнівського парламенту старшокласників (можливо практиканти 2020 року). В його роботі взяв участь заступник міського голови Олег Потоскуєв та керівники практики і куратори парламенту: начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков, головний спеціаліст відділу розвитку освіти управління освіти Оксана Круковська, директор ЦДТ Ольга Литвиненко та методист ЦДТ Лариса Горбач.
Основним питанням зустрічі був звіт практикантів 2019 року. Протягом практики вони брали участь у засіданнях сесій міської ради, виконкому міської ради, засіданнях координаційних рад. Брали участь у підготовці проектів рішень виконкому, міської ради та розпоряджень міського голови. Допомагали готувати матеріали молодіжних "круглих столів", молодіжної Ради, сценарії молодіжних та культурно-мистецьких заходів, виконували практичні завдання управлінь і відділів (готували грамоти з нагоди Дня молоді, сертифікати стипендіатам міської ради, засідання міської Ради з питань молодіжної політики, сценарії молодіжних та культурно-мистецьких заходів до Дня молоді, брали участь в проведені мотофестивалю "Тачанка 2019", готували статі і замітки для офіційного сайту територіальної громади міста, для ЗМІ та на сторінку "Каховська міська рада" у фейсбуці (на освітню, молодіжну, спортивну тематику та тематику з козацького і патріотичного виховання дітей та молоді), брали участь в організації та проведені мандрівок. Відповідно до специфіки роботи відділів і спільно з працівниками відповідного відділу (управління) брали участь у виконанні міських програм (комплексна Програма "Молодь", Програма розвитку Українського козацтва, Програма розвитку фізичної культури та спорту, Програма розвитку культури і духовності в місті, міських освітянських програм тощо). Кожен з практикантів був залучений до організації міських свят: День молоді, День Конституції України, День Державного прапора України, День незалежності України тощо. Проводили опитування щодо визначення молодіжного лідера 2019 року, готували презентації, знайомились з людьми тощо. У процесі організації цих заходів практиканти готували окремі завдання, за які несли відповідальність особисто вони.
По закінченню засідання всі практиканти отримали за підписом міського голови Сертифікати про проходження практики влітку 2019 року.

Фото: