UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПРАКТИКА УЧНІВ В ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ЯК КРОК У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ


17.11.2015

17 листопада у міжнародний день студентів у приміщенні міськвиконкому зібралися представники міського учнівського парламенту старшокласників та 11-класники, які влітку цього року пройшли практику у відділах Каховської міської ради. Нагадаємо, що кожного року Каховська міська рада надає можливість десятикласникам міста пройти літню навчальну практику, за допомогою якої юні каховчани зможуть не тільки здобути цінний досвід, а й визначитися з майбутньою професією. Практика учнів-членів міського учнівського парламенту старшокласників проходить на базі відділів Каховської міської ради починаючи з 2008 року. В цьому році у практиці були задіяні 4 відділи міської ради та 14 учнів, які на засіданні 17 листопада представляли свої звіти та ділилися враженнями від пройденої практики з цьогорічними десятикласниками. Під час їх виступів обговорювалися дуже багато важливих для майбутніх практикантів питань. Зрештою, учням було надано всю необхідну інформацію щодо проходження літньої практики на базі різних відділів.
То ж практику 2015 року успішно пройшли: на базі відділу у справах молоді та спорту - Круковський Максим, Беч Марина, Брюхно Елізабет, Руденко Катерина, Ковальчук Яна, Варава Олександра (керівник практики Віктор Зубков); на базі відділу у справах дітей - Блищик Діана, Гнатюк Каріна, Попова Галина, Безух Віта, Кузнецова Руслана (керівник практики Олена Сушко); на базі відділу культури - Надточій Яна, Нагула Тетяна (керівник практики Інна Матросова); на базі відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю - Андрющенко Влада, Непроста Катерина (керівник практики Владислава Базилевич). Усіх практикантів привітав міський голова Андрій Дяченко, який побажав їм успіхів у виборі майбутньої професії, наголосив на тому, що міська рада і він особисто є завжди відкритими для нових ідей та звершень на благо громади і вручив практикантам свідоцтва про проходження практики. Також на завершення засідання учні подивились цікавий відеоролик про практику та практикантів різних років, який підготувала практикантка відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Катерина Непроста.
Слід наголосити, що проходження практики дарує учням-членам міського учнівського парламенту старшокласників багато нових вражень та емоцій, а також відкриває для них двері у доросле життя.

 

Фотографії  Владислави Базилевич

Фото: