UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Постійні депутатські комісії: обговорювали, консультувалися, заслуховували


24.03.2016

24 березня відбулося засідання постійних депутатських комісій, яке тривало майже шість годин. Ще раніше міський голова Андрій Дяченко звертався на сторінках газет до депутатів з проханням надати йому можливість сформувати команду професійних людей та патріотів рідного міста, яких і запропонував на посади своїх заступників. Відтак на посаду першого заступника міського голови - Олега Кожемякіна (учасник АТО, представник Радикальної партії, з досвідом роботи на підприємствах міста), на посаду заступника міського голови з економічних питань - Сергія Заруденця (юрист, фахівець з податкового законодавства зі стажем роботи на керівних посадах, представник "Батьківщини"), на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань - Галину Захарченко (волонтер, громадський діяч з великим досвідом керівника та особистим авторитетом серед громадськості). То ж під час засідання 24 березня присутні заслухали претендентів на посади заступників міського голови та мали змогу поцікавитися в кожного з них, якою вони бачать свою роботу на посадах, адже важливе для міста питання їх призначення буде розглядатися на сесії 31 березня.
Торкнулися і питання про можливість введення електронного голосування для депутатів, адже закон вимагає поіменного голосування кожного обранця громади. Секретар Каховської міської ради Лілія Дроздік запропонувала вивчити це питання та впровадити систему при можливому співфінансуванні з районною радою.
Начальник фінансового управління Олександр Гончаров доповів інформацію про виконання бюджету у 2015 році, а також обґрунтував внесені до бюджету 2016 року пропозиції в частині додаткового фінансування як по загальному фонду, так і по бюджету розвитку.
Заслухали начальника архівного відділу Олексія Сергієнко, голову ГО "Кордон" Олександра Назарука та Лілію Кузьміну, яка і запропонувала депутатам розглянути можливість виготовлення та встановлення стели з іменами каховчан, які загинули на фронтах Другої світової війни. Наголосили на тому, що архівний відділ зараз звіряє списки цих людей і просить мешканців міста не бути байдужими і протягом місяця уточнити списки загиблих мешканців м. Каховка, які приймали участь у Другій світовій війні 1939-1945 років за тел. (05536) 4 31 92.
Усього під час засідання було розглянуто 46 проектів рішень, які і буде винесено на сесію Каховської міської ради 31 березня 2016 року.

Проекти можна переглянути тут: http://kakhovka-rada.gov.ua/ua/projects/rishennja_sessiji

 

Фото: