UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПОСМІХАЙСЯ РАЗОМ З «ВЕСЕЛОЮ КАХОВКОЮ»


21.10.2015

Команда Української Ліги Сміху, постійні та нові гості Каховської Відкритої ліги КВН на сцені Каховки, жарти під стріхою МПК "Меліоратор", максимум гумору та позитивних емоцій - все це отримали глядачі, які завітали 18 жовтня на відкриття нового сезону Каховської Відкритої ліги КВН, а саме на КВН-фестиваль "ЩемилівК@ 2015".
Варто сказати, що наша каховська молодь за роки проведення КВН ігор бачила різні команди, тому критично оцінює гравців. То ж цього разу запросили як відомі в Украні молоді команди, так і улюбленців каховської публіки. Серед гостей - команда з Буковини: віце-чемпіони регіональної ліги Європа, фіналісти Київської ліги, Чемпіони Буковинського клубу КВН 2012-2013 років, фіналісти Подільської ліги КВН, учасники Сочинського фестивалю КиВиН 2013-2014 років - "Жіноча збірна Чернівців" (капітан команди Івана Вдовиченко). Прихали і «старожили» Каховської Відкритої ліги КВН, фіналісти трьох сезонів 2010-2011, 2011-2012, 2013-2014 років команда "Смайлы" (м. Скадовськ) (капітан команди Василь Коваленко). Новачком Ліги стала команда, яка складається з однієї людини - "Тобі Альдервейрельд" (м. Прилуки): капітан, гравець і весь склад команди - Артем Дамницький. Артем чемпіон Черніговської ліги КВН 2013 року, Чемпіон Світловодської ліги КВН 2014 року, володар кубка Києва 2015 року, Переможець кубка України 2015 року. Ще один новачок Каховської Ліги, але теж не менш титулована (в тому числі і по участі в Лізі Сміху) і дуже відома в Україні команда - "Генерали РК" (м. Кривий Ріг) (капітан команди Дмитро Харламов).
Вперше гру вели два ведучих: традиційно - Сергій Аркуша, і редактор Ліги - Юрій Скляр. Тема гри - "Кубок веселої Каховки", що дійсно так і є, адже протягом 2-х годин зал постійно вибухав оплесками та веселим сміхом. На початку гри Павло Пуляєв привітав глядачів та команди КВН з відкриттям КВНівського сезону в Каховці. Команди змагались у трьох конкурсах. Традиційно КВН-фестиваль розпочався "Візитною карткою", в якій найкраще продемонстрували себе команди "Тобі Альдервейрельд" та "Генерали РК". Далі - «розминка із залом», беззаперечним переможцем якої стала команда "Тобі Альдервейрельд": на деякі жарти в залі довго не згасали не тільки оплески, а і вигуки "Браво!". Непогано себе показали в розминці "Генерали РК та "Жіноча збірна Чернівців". На завершення - «фрістайл», він же конкурс "Домашнє завдання". Це конкурс вільної гумористичної творчості команд-учасників. Від досконалої гри команд, влучних жартів та боротьби за симпатії глядачів того вечора в залі було гаряче.
На завершення КВН-фестивалю, перший заступник міського голови Павло Пуляєв вручив «Кубок веселої Каховки» переможцю - команді "Тобі Альдервейрельд" та ще раз подякував командам за веселу гру. Цікаве спостереження: глядачі не поспішали як завжди розбігтись, а довго оплесками дякували КВНщикам за чудову гру, а деякі нові "фанатки" не відпускали з фотосесії Артема Дамницького.
Перед початком гри глядачі переглянули цікаві відеоролики: «Соснова Січ-2015. В пошуках скарбів" (автори - учні-учасники шкільного кінофестивалю "Кіностарт" ЗОШ № 3) та "Ми - українці, ми - каховчани" (автори - учениця Каховської гімназії Катерина Непроста та представник ініціативної групи "Збережемо нашу історичну спадщину" Владислава Базилевич).
До того ж гра носила благодійний характер: усі кошти, які організатор КВН-фестивалю Каховська Відкрита ліга КВН отримала від продажу квитків (2010 грн) було передано Благодійному фонду "Лепта" на лікування двохрічного хлопчика Данііла Опалько.
То ж ще раз щиро дякуємо усім організаторам заходу та сподіваємося, що вони ще не раз порадують глядачів виступами таких яскравих та сильних команд.

Фото: