UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПОДАРУНОК МАЛЕЧІ ВІД “АТ КАРГІЛ”


18.07.2016

15 липня відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика, розташованого на Набережній біля ресторану «Парк авеню».
Цей подарунок наше місто отримало від Каховської філії товариства з обмеженою відповідальністю «АТ Каргіл». За 10 років роботи «Каргіла» в Каховці цей майданчик не єдине, що підприємство зробило для міста: медичне обладнання в поліклініці та в лікарні, три ігрових майданчика та спортивний майданчик на стадіоні «Олимпійский».
Міський голова Андрій Дяченко прийшов на свято разом зі своєю донькою Алевтиною та побажав, щоб на новому майданчику ніколи не згасав дитячий сміх. Офіс-менеджер товариства Оксана Антонова також привітала каховчан, наголосивши на тому, що найголовніше для компанії не тільки різнобарвність дитячого майданчика, а і його безпека для дітей. Разом з міський головою вони виконали почесну місію - перерізали стрічку та відкрили новий майданчик на набережній міста. А чарівна ведуча заходу Ольга Гавриленко (МПК "Меліоратор") зазначила, що діти - наше майбутнє, і тому нам потрібно робити все можливе для їхнього активного розвитку.
Далі на каховчан чекав виступ Сібарової Вероніки з піснею «Барви рідної землі», а також сюрприз для дітей від власника ресторану «Парк авеню» Пісміченко Галини - розваги та конкурси від веселих клоунів.
Надалі планується встановлення спортивних майданчиків на стадіонах "Олимпійський" та "Авангард".
Приємно усвідомлювати, що завдяки таким соціальним ініціативам наше місто з кожним днем стає все затишнішим і привабливішим.


Фотографії Ольги Чумаченко

 

Фото: