UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПОДАРУЄМО ДІТЯМ РАДІСТЬ


23.03.2015

В рамках програми “Здорове дитинство” Каховський благодійний Фонд “Лепта” знову завітав у гості до маленьких пацієнтів гематологічного відділення Херсонської обласної дитячої лікарні.

 Цього разу поїздка організовувалася з метою порадувати дітлахів та їхніх мам новими цікавими книгами, добрими, з веселими картинками, щоб у них була можливість хоч трохи урізноманітнити час перебування в лікарняних стінах. Акція фонду, освітлювана через ЗМІ, знайшла підтримку у мешканців Каховки. Великий ящик з книгами, переданими у відділення для організації бібліотеки, був зібраний завдяки милосердю багатьох наших співгромадян. Хочеться відзначити окремою подякою наших маленьких каховчанок Соболевську Поліну і Воропаєву Аню, які через свою лепту передали важкохворим діткам і частинку своєї душі, любові і співчуття. Окрема подяка керівництву ТМ "Каховські ковбаси", яке сплатило для відділення 30 різних екземплярів дитячої християнської літератури. До нашої акції приєднався і Свято-Григорівський Бізюків монастир, який пожертвував духовну літературу для дорослих. Також ми отримали дуже багато хороших дитячих книг від невідомих нам меценатів і благодійників.

Дякуємо всім, хто зміг приєднатися до цієї доброї справи. Ми впевнені, що ті зерна любові і добра, які почерпнуть діти та їхні мами в подарованій каховчанами бібліотеці, допоможуть їм зміцнитися морально і духовно і гідно витримати те, що випало на їхні долі.

 

 

 

Фото: