UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Першість Каховки зі стрітболу серед юнаків


27.08.2015

З нагоди відзначення Дня Державного прапору та Дня незалежності України наприкінці серпня в м. Каховці відбулись змагання відкритої першості міста зі стрітболу серед юнацьких команд (1998 р. н. та молодші). Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту міської ради, відділ освіти, Каховський КЗ «ДЮСШ» при підтримці депутата міської ради Павла Філіпчука. Головний суддя змагань - Заслужений тренер України Валерій Зарецький.
В змаганнях, які проходили на центральній площі міста перед РБК ім. Фрунзе, взяли участь команди з Каховки та Нової Каховки. за підсумками попереднього групового етапу у грі за третє місце зустрічались команди «Павуки» (Н.Каховка) - «Варріорз» (Каховка). У напруженому двобої мінімальну перемогу та бронзові нагороди першості здобули «Павуки» (капітан команди Кирило Маркуца).
У фіналі зустрічалися дві каховські команди - «Лейкерз» (капітан - та «МБК «Миколаїв». З рахунком 7:5 перемогу здобула команда «Лейкерз» та стала переможцем першості. Склад переможців: В’ячеслав Бабіч - капітан, Кирило Ємельянов, Артем Герасимов, Олександр Березовський). Срібні призери - «МБК «Миколаїв»: Владислав Михайленко - капітан, Владислав Тоткало, Микита Ткачук). Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами та цінними призами від організаторів. В рамках першості було проведено конкурс на «кращого снайпера», перемогу в якому здобув Кирило Маркуца з Н.Каховки.