UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Перша Відкрита сімейна спартакіади, пам’яті Руслана Салівончика


29.07.2019

За ініціативою голови ГО "Учасники АТО "СКІФ" Андрія Кудрича та при підтримці туристичній агенції "SIESTA" 27 липня на спортивному комбінаті «Олімпійський» відбулась Перша Відкрита сімейна спартакіади, пам’яті Руслана Салівончика. Загальне керівництво змаганнями здійснює відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради. В спартакіаді взяло участь 9 сімейних команд (по три чол. в команді): "Збірна", "Лідер", "Слава нації", "Побратими", "Черняк", "Скіф", "Мішини", "Джамбул", "Незламні". Сімейна команда складалась з трьох чоловік: (умовно) тато, мама та дитина (незалежно від полу, але віком до 14 років включно). Мета та завдання: вшанування пам’яті каховчан - учасників АТО на Сході України, підтримка активістів спортивного життя міста, пропаганда здорового способу життя серед мешканців міста та організація змістовного дозвілля громадян. Спартакіаду відкрив міський голова Андрій Дяченко, який подякував присутнім за участь і за активну громадську позицію і запросив присутніх також взяти участь 07 вересня в легкоатлетичному пробігу "WAKE UP AND RUN 2019!". Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Руслана Салівончика та всіх каховчан, які протягом 2014-2019 років загинули в зоні АТО.
Спартакіада складалась з 9-ти видів змагань: легкоатлетична естафета, стрільба з луку, стрільба з пневматичної зброї (гвинтівки), дартс, гирьовий спорт, скакалка, стрибки з місця, шашки і на завершення - перетягування канату.
В загальнокомандному заліку ІІІ місце виборола команда "Слава нації" (капітан Сашнікова Злата), ІІ місце у команди "Мішини" (капітан команди Мішин Ярослав, який показав кращий результат у стрільбі з пневматичної гвинтівки (29 очок з 30). Переможцем (і це символічно) Першої Відкритої сімейної спартакіади, пам’яті Руслана Салівончика стала команда "Незламні", в якій виступали: донька Руслана - Юлія Салівончик (капітан команди) та дружина Тетяна. Команді був вручений Кубок, який вручив Андрій Кудрич Всі учасники отримали грамоти від організаторів, а призери ще й медалі та призи - спортивний інвентар. Нагороди вручали: секретар міської ради Ірина Гончарова та начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. А по закінченню спартакіади всіх чекала смачна юшка від Сергія Каліти, печиво та морозиво. Організатори дякують за допомогу Михайлу Москаленку, Сергію Мухіну, Василю Воронцю, а також туристичній агенції "SIESTA".

Фото: