UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Паралімпійці змагалися за «Кубок Славутича»


02.10.2017

27 вересня 2017 року база відпочинку «Славутич», що знаходиться в Таврійську, радісно вітала на своїх спортивних спорудах учасників відкритих комплексних міських змагань «Кубок Славутича» серед спортсменів з обмеженими функціональними можливостями. Організатори заходу: Каховська філія регіонального центру «Інваспорт», відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці адміністрації Каховського геріатричного пансіонату та адміністрації бази відпочинку «Славутич».
Спортсмени-паралімпійці з Каховки, Нової Каховки та Берислава змагались з таких видів спорту: шахи, шашки, дартс, боулінг та бочче. За результатами змагань в особистому заліку перше місце з шахів посів Захаров Костянтин (Берислав), друге місце - Подаляко Андрій (Каховка), третє - Котлюба Оксана (Н.Каховка - М.Олександрівка).
В шашках переміг Таберко Микола (Каховка), друге місце у Євсеєва Сергія (Н.Каховка), третє - у Зелінського Володимира (Каховка).
В змаганні з дартсу перше місце здобув Дрочов Віктор (Каховка), друге - Захаров Костянтин (Берислав), третє - Чекмазов Андрій (Каховка).
Перше місце з боулінгу посів Чекмазов Андрій (Каховка), друге місце - Скрипаль Ксенія (Каховка), третє місце - Зелінський Володимир (Каховка).
Переможцем змагань з бочче став Лещінський Андрій (Каховка), друге місце посіла Скрипаль Ксенія (Каховка),третє місце - Ткаченко Віра (Каховка).
Всі переможці та призери змагань в особистому заліку були нагороджені грамотами та медалями від організаторів. У командному заліку з багатоборства кращою стала команда паралімпійців м. Каховки, яку нагороджено почесним кубком.