UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

НАВЧАЙМОСЬ БУТИ ТОЛЕРАНТНИМИ


01.12.2015

28 листопада 2015 року у місті Каховка відбулася акція "Автобус толерантності", організатором якої стала Новокаховська міська громадська молодіжна організація "Перспектива". Акція пройшла в рамках проекту «Формування толерантних громад на півдні Херсонської області», який спрямований на формування сприятливого інтеграційного, соціально - культурного середовища і можливостей діалогу в громадах, заходи проведені за підтримки міністерства іноземних справ Німечини.
В рамках акції відбулися цікаві та різнопланові заходи. На самому початку акції разом з усіма, хто долучився до неї, організатори провели яскравий флеш-моб. Це і форум-театр, у якому першу п’єсу поставили за 10 хвилин прямо в центрі міста, а грали в ній не професійні актори, а учасники акції. Тих, хто полюбляє вдумливу бесіду зібрало у своїх стінах дискусійне "Відкрите кафе", під час якого спілкувалися на теми толерантності між представниками різних національностей та віросповідання у Каховці. Корисним для тих, хто приїхав до Каховки з території Луганської та Донецької областей, або з АР Крим став семінар. Шанувальник фотомистецтва вподобали "фотосушку" та "фото-полювання". Найбільшу кількість учасників зібралося на квест гру "Моя громада", під час якої учасники в ігровій формі познайомились з різними сферами нашого міста: громадською, спортивною, освітньою, сферою культури та місцевого сомоврядування. Під час квест-гри на кожному з КП відбувалися майстер-класи. По завершенню акції усі учасники отримали призи від організаторів.
Акція пройшла за підтримки Каховської міської ради: відділ у справах молоді та спорту; відділ організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю; відділ освіти; відділ культури; МПК "Меліоратор"; міський Центр дитячої творчості; КП КПЛСП; РБК ім. Фрунзе; районна бібліотека ім. М.Братана; Каховський історичний музей.

Фото: