UKR
Вівторок 23 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

НАЙКРАЩІ ВЧИТЕЛІ ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ ЗДОБУТКИ


15.12.2014

  alt  12 грудня у актовій залі ЗОШ №5 відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015». Найкращі вчителі Каховки представили себе у номінаціях: «Українська мова та література», «Хімія», «Правознавство», «Образотворче мистецтво». Участь у конкурсі взяли 7 вчителів загальноосвітніх шкіл міста: Ілона Осадчук (ЗОШ №1), Вікторія Соколухо (СЗОШ №2), Ірина Антонова (ЗОШ №3), Наталія Р

ассолова (ЗОШ №4), Маргарита Озінковська (ЗОШ №5), Лариса Антосюк (ЗОШ №6), Наталія Горбач (гімназія).
    Безперечно, що найбільш яскравій частині конкурсу передувала дидактична робота: серія відкритих уроків і майстер-класів та інші види вивчення досвіду роботи викладача. Конкурсанти та групи їхньої підтримки у складі колег-освітян і їхніх учнів продемонстрували безліч талантів, серед яких почесне місце посідає справжня сценічна майстерність. Тому, дійсно, справжнім шоу для глядачів стали презентації та відеоролики; перекладені на педагогічну тематику театралізовані інсценування за мотивами відомих творів; пісні, танці, художнє читання віршів та багато інших цікавинок.  Загалом, того дня конкурсанти взяли участь у трьох випробуваннях: «Візитна картка», «Захист творчого проекту» та «Світ захоплень «Я – творча особистість».
    Конкурс завжди вимагає великої підготовчої роботи, багато інтелектуальних, творчих і нервових зусиль його учасників. Але, разом із тим, дарує незабутні емоції захоплення та гордість за наших творчих учителів.    В результаті конкурсу рішенням журі у складі начальника відділу освіти Каховської міської ради Михайла Гончара, досвідчених методистів, ветеранів педагогічної праці кожен його учасник отримав визнання у певній номінації, грамоти та цінні подарунки від спонсорів та міського осередку профспілки освітян. У своєму привітальному слові перший заступник міського голови Павло Пуляєв висловив захоплення талантом, величезною енергією та професійною майстерністю каховських освітян. А представлятиме освіту нашого міста на обласному етапі конкурсу вчитель української мови та літератури ЗОШ № 4 Наталія Рассолова. То ж усією громадою бажаємо їй успіху!

alt

 ©  Фотографії Ірини Сошнікової