UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Молодіжний «Простір вільного спілкування»: перші зустрічі молоді


27.04.2021

18 квітня відбулася перша зустріч учасників молодіжного «Простору вільного спілкування», під час якої активісти обговорювали проблеми, що є актуальними для сучасної молоді, розповідали про майбутні та вже реалізовані проєкти, ділилися своїми думками щодо того, якими бачать подальші зібрання, а також своєю великою мрією — створення Молодіжного центру (який, маємо надію, буде відкрито до Дня міста вже цієї осені).


Друга зустріч відбулася 25 квітня на центральній площі міста. На «Вечорі сучасної молодіжної поезії» учасники заходу мали змогу послухати і поспілкуватися про літературу й творчість. Запрошені спікери Софія Майстренко та Дар`я Позднухова розповідали про свою творчість та відповідали на запитання слухачів. Софія презентувала власну збірку «Стихи на балконе». Від Дар’ї молодь дізналися, що вона пише не тільки вірші, але й книжки. На вечорі також була присутня голова ради лідерів Каховського НВК «Гімназія» Мирослава Трофимчук, яка поділилася з присутніми про те, що вона також пише вірші. Наприкінці «Простору» Світлана Стрельчук, керівниця ініціативної групи «ГУК» та молодіжного соціального проєкту «PRO:ЧИТАННЯ», запросила всіх на зустріч з відомим письменником Віктором Вальдом, яка відбудеться 30 квітня о 16:00 в міській універсальній бібліотеці.


Учасники молодіжного «Простору вільного спілкування» створили спільноту для молоді Каховської МТГ в Телеграм, де буде висвітлюватися інформація про найближчі зустрічі «Простору», та де можна буде спілкуватися між собою на цікаві теми. Долучайтеся до спільноти за посиланням: https://cutt.ly/jbwUiWH .

 

Фото: