UKR
Вівторок 19 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

МОЛОДІЖНИЙ ЛІДЕР 2017 РОКУ


28.08.2017

Протягом серпня 2017 року за ініціативою відділу у справах молоді та спорту в місті проводилось опитування щодо рейтингу "Молодіжний лідер 2017 року" і багато хто з вас брали участь в ньому. Темою опитування було - визначити за період з серпня 2016 по серпень 2017 рік рейтинг активістів молодіжного руху міста за 2017 рік. Основні цілі - визначити молодіжного лідера Каховки 2017 року; подання його кандидатури на номінацію "Молодіжний лідер 2017 року", яка вручається щорічно у вересні під час святкування Дня міста . Опитування проводилось з 9 серпня по 23 серпня 2017 року. Його проводили (через інтернет, по телефону та при особистих зустрічах) - Харитонова Дар’я, Калініна Каріна  - практиканти відділу у справах молоді та спорту і начальник відділу Зубков Віктор.
Подібні опитування проводилися відділом у справах молоді та спорту останні 5 років. Лідерами були: Зібіньова Світлана, Огданець Микола, Денис Попов, Вовк Віра, Андрющенко Влада.
На цей раз було опитано 104 людини. Респондентами виступили: члени міської Ради з питань молодіжної політики, представники молодіжних та громадських організацій, депутати міської та обласної рад,міський голова, заступники міського голови, керуючий справами виконкому,секретар міської Ради , заступник голови Каховської рай. Держ. адміністрації , керівники козачих організацій Каховки, Нової Каховки та Каховського району, молодіжні лідери попередніх років, практиканти відділу міської Ради 2016-2017 років, волонтери, активісти міського учнівського парламенту старшокласників, начальники відділів міської ради, директори позашкільних закладів , відділ освіти, співробітники Каховського історичного музею, люди, які активно приймають участь у молодіжному житті міста та жителі міста, які проінформовані про молодіжне життя Каховки. До рейтингу активістів молодіжного руху міста ввійшло 23 людини. Вперше до списку потрапили Пашинський В’ячеслав , Папаконстанді Марія ,Євгеній Малдер, Компанієць Юлія , Горобчук Тетяна , Михайло Таран, Калініна Каріна, Харитонова Дар’я, Андрій Гонта ,Чумаченко Ольга та Бойко Олександр.
Крім названих, респонденти називали також людей, які не вперше потрапляють до рейтингу "Молодіжний лідер року": Мошенський Олександр, Волкова Наталья ,Огданець Микола, Кошелев Сергій, Вовк Віра , Зібіньова Світлана ,Безкоровайний Василь, Базилевич Владислава та інші. Отже, ми визначили 7 молодіжних лідерів року. На шостому місці Компанієць Юлія (фонд Ігоря Хомінца "Знай більше"), вона набрала 4 голоса . На п’ятому місці Зубков Віктор (начальник відділу у справах молоді та спорту ),він набрав 8 голосів.Четверте місце розділили Папаконстанді Марія (наставник куріня "Джура" школа №4 Каховської паланки УДЮТ Січ, керівник відокремленого Каховського підрозділу громадської організації «Молодіжний клуб «Джура» член міської координаційної ради з питань розвитку українського козацтва) та Пашинський В’ячеслав (заступник керівника війського патріотичного клубу "Сокіл", член міської координаційної ради з питань розвитку українського козацтва, керівник гуртка ЦДТ ). Вони набрали по 9 голосів. На третьому місці - Скляр Юрій (Каховська відкрита ліга КВН, член міської ради з питань молодіжної політики), він набрав 11 голосів. На другому місці - Мінський Григорій (Молодіжна організація мотоклуб "Колеса Дракона" ,наказний осаул Каховської паланки УДЮТ "Січ" , член міської Ради з питань молодіжної політики , стипендіат міської Ради для обдарованої молоді в 2017 році в номінації "Молодіжна політика"). Він набрав 15 голосів. Беззаперечним молодіжним лідером 2017 року стала Радіонова Ольга (член міської Ради з питань молодіжної політики, директор станції юних натуралістів , керівник громадської організації "Молодіжна організація" "Нічна Мана",стипендіат міської Ради для обдарованої молоді в 2017 році в номінації "Молодіжна політика"). Вона набрала 22 голоси.
Офіційне нагородження Ольги Радіонової ,як "Молодіжного лідера", відбудеться під час святкування Дня міста у вересні 2017 року. Відділ у справах молоді та спорту від імені учасників опитування буде рекомендувати міській Раді з питань молодіжної політики на подання лідерів переможців опитування на номінацію персональної стипендії міської ради для обдарованої молоді у 2018 році "Молодіжна політика".
Харитонова Дар’я
практикант відділу у справах молоді та спорту

Фото: