UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Молодіжний «круглий стіл»


27.04.2021

23 квітня, зрадівши послабленню карантинних обмежень, молодіжні активісти нарешті зібралися за «круглим столом».


Голова Громадської організації «МО «Нічна мана» Ольга Радіонова розповіла молоді про візит до Каховської громади представників ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» та представила презентацію «Що таке молодіжна політика, і з чим її «їсти». А також запросила зацікавлену молодь долучитися до програми «Школа молодого політика» від Міжнародного республіканського інституту в Україні.


Начальниця відділу у справах молоді та спорту Лідія Левчик розповіла про молодіжні соціальні проєкти-переможці міського конкурсу соціальних проєктів та програм з молодіжних проблем на отримання муніципальних грантів на 2021 рік, які вже реалізовуються, та які цікавинки ще попереду.


Керівник ініціативної групи «ГУК» Світлана Стрельчук разом з Софією Сошніковою

та учасницею проєкту Анастасією Вачаєвою докладно розповіли про активності, які тривають в рамках реалізації проєкту «PRO:ЧИТАННЯ» та роздали присутнім друковані листівки-візитівки проєкту.


Для втілення та поширення власних ідей та інтересів саме нашої молоді Лідія Левчик запросила присутніх молодіжних активістів взяти участь у тренінгах «Лідерство і командотворення» та «Написання грантової заявки на міський конкурс соціальних проєктів і програм з молодіжних проблем».


Президент учнівського парламенту старшокласників ЗОШ №3 Жанна Захарченко розповіла про молодіжний «Простір вільного спілкування» та мету його створення. Запропонувала всім долучитися до молодіжної спільноти «Простір» в Телеграм, щоб завжди бути в курсі усіх молодіжних заходів, які відбуваються в Каховській міській територіальній громаді.


 

Фото: