UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

МОЛОДІЖНИЙ “КРУГЛИЙ СТІЛ”


22.11.2016

19 листопада у міськвиконкомі відбулося засідання молодіжного "круглого столу" (взяло участь 36 чол.), присвяченого Всесвітньому Дню молоді та Дню студента. Зі вступним словом та поздоровленням з цими святами до присутніх звернувся начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Він же проінформував присутніх про деякі рішення нового складу виконкому міської ради, що стосувались молодіжної політики міста: про хід виконання міської комплексної Програми "Молодь" на 2012-2016 роки в 20106 році, про проекти міських Програм "Молодь" на 2017-2021 роки і "Стипендії міської ради для обдарованої молоді", а також про зміни у складі молодіжної Ради - виведено з її складу: Гондареву Г.В., Філіпчука П.І., Бжезицьку С.С., Андрющенко В.Ю. та було введено до складу міської Ради з питань молодіжної політики: начальника відділу у справах дітей Назарову Ольгу, депутата міської ради Молчанову Олену, волонтера БФ "Лепта" Макарук Анастасію та члена міського учнівського парламенту старшокласників, ученицю 11 класу СЗОШ № 2 Чумаченко Ольгу.
Практикант відділу у справах молоді та спорту 2016 року Гондарева Поліна проінформувала присутніх про підготовку та проведення міського конкурсу соціальних проектів і програм з молодіжних проблем на отримання муніципальних грантів на 2017 рік. Проекти на конкурс треба здати до відділу у справах молоді та спорту до 01 грудня 2016 року, а сам конкурс відбудеться в першій декаді грудня. Для тих, хто планує представляти проекти, депутат обласної ради і одночасно міжнародний тренер Галина Гондарева готова надати безкоштовні консультації по підготовці проектів, а самі проекти їй можна надсилати на електронну адресу qondareva2003@mail.ru.
Представники ініціативної групи "Збережемо нашу історичну спадщину" Владислава Базилевич і Юрій Скляр звітували про реалізацію у 2016 році соціального проекту "З чого починалась Каховка. Вулицями мого міста". Вони ж подарували присутнім буклет (як один зі здобутків проекту) "Вулицями рідного міста: Історичні райони Каховки". Також про реалізацію цього проекту можна прочитати у газеті "Каховська зоря" (№ 46 від 17.11.2016, стор. 3).
Наші гості з м. Нова Каховка, учасники проекту "Суспільна підтримка реформи самоврядування в Україні. Українська мережа клубів громадського діалогу" та члени ГО "Медіаклуб громадського діалогу "Європростір"" Світлана Ботченко та Перепелиця Ольга презентували (на прикладі м. Нова Каховка) досвід втілення проектів спрямованих на розвиток туристичної привабливості міста. Присутні отримали від них туристичну карту "Нова Каховка".
У свою чергу практиканти відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю 2016 року Чумаченко Ольга, Остапенко Олександра та Ячменьова Єлизавета розповіли та продемонструвати можливості творчих наробок учнівської молоді в інформаційному просторі міста. На завершення головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Оксана Паталашка проінформувала присутніх "Про норми Закону України "Про запобігання корупції".


Фотографії Олександри Остапенко

 

Фото: