UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

МОЛОДЬ ЗАСІДАЛА ЗА “КРУГЛИМ СТОЛОМ”


04.04.2017

1 квітня в приміщені Каховського міськвиконкому відбулось традиційне засідання молодіжного "круглого столу". Його провів заступник міського голови Володимир Федченко. З інформацією про Указ Президента України від 22.01.2016 № 17 "Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років" та про основні етапи Української революції розповів присутнім керуючий справами виконкому Віталій Чернявський, а начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков надав інформацію щодо Рекомендації парламентських слухань (відбулись в Києві 02.11.2016) про становище молоді в Україні на тему "Ціннісні орієнтації сучасної української молоді", в тому числі і про завдання, які поставлені Українським парламентом перед органами місцевого самоврядування та про визначені пріоритетні напрямки в реалізації державної молодіжної політики: зайнятість молоді;
забезпечення молоді житлом; національно-патріотичне виховання молоді; популяризація здорового та безпечного способу життя молоді; підтримка талановитої молоді.
10 грудня 2016 року відбулось щорічне засідання комісії міського конкурсу соціальних проектів і програм з молодіжних проблем на отримання муніципальних грантів на 2017 рік, на якому гранти за рахунок міської комплексної Програми "Молодь" отримало три проекти. І вже розпочато реалізацію двох проектів. Під час роботи "круглого столу" керівник ГО "Молодіжна організація "Нічна Мана" Ольга Радіонова надала інформацію про початок реалізації проекту "Будинок книги". Вона також розповіла і про молодіжну акцію "Весняний подарунок" та презентувала відеофільм Геннадія Гнатовського "Молодіжна Акція "Весняний подарунок". Один з керівників проекту "Театр - форум "MyWay Софія Сошникова (ММГО "ДіЛО") проінформувала про початок реалізації їх проекту.
З питанням про проект Положення про проведення XIII міської молодіжної Спартакіади, присвяченої Дню Перемоги, Дню пам’яті та примирення та каховчанам, які загинули в зоні АТО на Сході України виступив Сергій Кашулін (заступник начальника відділу у справах молоді та спорту). Присутніх зацікавила і інформація головного спеціаліста відділу представництва Каховського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлії Молдован про надання безоплатної правової допомоги.
Член міської Ради з питань молодіжної політики, практикант відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю 2016 року Ольга Чумаченко та депутат міської ради Олександр Глущенко розповіли про кандидата на Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2016 рік Мінського Григорія. А по завершенню "круглого столу" В.Зубков запросив присутніх на гру за Веселий Кубок Каховської Відкритої ліги КВН
"Від весни до весни сняться рожеві сни".

Фото: