UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

МАНДРУЙМО В КАЗКУ РАЗОМ З НАМИ


03.12.2014

   alt Мандрівку у казку влаштували для своїх вихованців працівники міського Центру реабілітації дітей-інвалідів на чолі з директором центру Наталією Лазаренко. Цього свята діти з нетерпінням чекали, адже воно й справді було наповнене чудовими моментами та чарівництвом.

    У цей день до малечі завітали і гості. Перший заступник міського голови Павло Пуляєв, секретар міської ради Олександр Гончаров та начальник управління праці та соціального захисту населення Андрій Скрипниченко  вручили малечі солодкі подарунки та підтримали Центр у організації поїздок для дітей. Керівник міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін подарувала канцелярські набори для розвитку дитячої творчості. Член правління БФ “Лепта” Світлана Бжезицька привезла дітям солодких яблук, а керівник церкви “Велике доручення” Сергій Шелухін приготував солодощі.
    Та ось пролунали перші звуки казкової мелодії і на сцені з’явилась Червоний капелюшок, яка разом з головними героями, Вовком, Лисичкою та Медведиком, мандрували казкою, долаючи перепони, щоб дістатися до Бабусі із пиріжками. Під час вистави діти виконували пісні, грали в ігри з казковими героями, самі виступали на сцені для своїх товаришів, примірявши на себе  образи різних казкових персонажів.
    Свято пройшло в дружній, захоплюючій атмосфері і його учасники отримали справжній позитивний заряд емоцій.

Фото: