UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

“МАЛЕНЬКИЙ ЕРУДИТ – 2015”


25.02.2015

Інтелектуальне змагання «Маленький ерудит» організовано відділом освіти Каховської міської ради з метою виявлення та розкриття творчого потенціалу, значимості і неповторності кожного дошкільняти, адже саме діти інтелектуальне майбутнє нашої Вітчизни. Збереження традицій українського народу нині залежить від рівня обізнаності з ними підростаючого покоління. Тож наше завдання вкласти в дитячі серця любов до нашої України, виховати справжніх патріотів рідної землі.

 

«Я і Україна» - так звучала тема тринадцятої традиційної зустрічі маленьких ерудитів, яка відбулась 20 лютого у інтелектуальному клубі на базі дошкільного навчального закладу № 9 «Оленка», переможця минулорічного конкурсу.

Вісім учасників інтелектуального конкурсу «Маленький Ерудит–2015» опинились у піднесеній атмосфері свята української культури. Під час проведення конкурсу продемонстрували справжню любов до рідної мови та знання про звичаї, традиції, свята українського народу чим вразили компетентне журі.

Емоційний настрій отримали всі учасники конкурсу від народних українських ігор «Карусель» (проводи Масляни), «Подоляночки», від зустрічі з учасниками танцювальної групи дитячого садка «Оленка» та вокальних номерів Аліни Усаньової (в минулому вихованки цього садочка) та хору дітей з піснею про Каховку. Змагатися було і цікаво і приємно. А на екрані-табло тим часом з’явилися результати конкурсів. Шановне журі у складі: Остроумова Л.М. – завідувачки міського методичного кабінету відділу освіти, Зубков В.А. – начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради, Назарук О.І. –голова міського осередку ВГС «Кордон», Василенко М.А. – методист з дошкільної освіти ММК, підвело підсумки змагань, відзначивши індивідуальність і обізнаність кожного учасника у номінаціях:

- «Улюбленець глядачів» – Наумчик Дмитро (ДНЗ № 6 «Сонечко»);

  • «Знавець української культури» – Поліна Саніна (ДНЗ № 4 Горобинка»);
  • «Найкращий знавець рідного міста» - Марія Ківаліна (ДНЗ№10 «Казка»);
  • «Майстер українського одягу» – Настя Пендальчук (ДНЗ № 8 «Іскорка»);
  • «Маленький мрійник» – Ангеліна Новік (ДНЗ № 7 «Джерельце»);
  • «Найкращий народознавець» – Даша Жираковська (ДНЗ№5 «Берізка»);
  • «Найкмітливіший» – Роксолана Кириченко (ДНЗ № 9 «Оленка»).

А переможцем конкурсу «Маленький ерудит – 2015» за вищою сумою набраних стала Софія Гнатюк – вихованка ДНЗ №3 «Веселка» (завідувач Лазькова Н.О., практичний-психолог Антонюк Л.П., вихователі Циганова О.А. та Ткач А.Д.).

Усі дітки-учасники міського конкурсу отримали нагороди від відділу освіти міської ради (начальник Гончар М.В.), подарунки та солодощі від відділу у справах молоді та спорту міської ради (начальник Зубков В.А.), та листи-звернення до маленьких громадян міста з солодощами від Міського осередку всеукраїнської громадської спілки «Кордон» (голова Назарук О.І.).

Дякуємо за підтримку наших маленьких інтелектуальних обдарувань, які в майбутньому стануть переможцями олімпіад, змагань, конкурсів та справжніми патріотами рідної землі - добрими, чесними, працелюбними, розумними, талановитими. До зустрічі на конкурсі «Маленький ерудит – 2016».