UKR
Вівторок 16 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«ЛІТО В СТИЛІ book» У ТВОЄМУ МІСТІ


22.05.2015

Літо... Як багато в цьому слові "об`єдналось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, численні подорожі, враження, зустрічі. Але, на жаль, не скрізь і не у всіх є реальна можливість виїхати з галасливого міста і закономірно виникає питання: як у рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, що зробити для того, щоб дитина цілодобово не просиджувала у комп’ютера чи телевізора?... Вперше, з програмою "літніх читань" для дітей міська універсальна бібліотека ознайомила юних читачів 5 років тому, розуміючи, що саме з дитинства формуються потреба і любов у читанні, що саме діти - не лише потенційні користувачі бібліотеки, але й майбутнє країни. Це були незабутні і яскраві зустрічі в таборах відпочинку, на дитячому абонементі з книжковими героями, конкурсами, вікторинами. Особливою візитівкою літніх читань став книжковий черв’ячок Єрошка.
Цього року бібліотека пропонує оновлену програму відпочинку, яка пройде під девізом: «Книги читай - БіТеКи заробляй». А ознайомитись із найцікавішими пропозиціями книжкового літа школярі міста зможуть вже з 1 червня - під час відкриття літніх читань, які пройдуть у літніх таборах відпочинку загальноосвітніх навчальних закладів міста. І, звичайно, інформацію можна отримати у дитячому відділі міської універсальної бібліотеки.
Чекаємо вас у міській універсальній бібліотеці, що знаходиться за адресою :
пр. Ворошилова,12, МПК «Меліоратор» (3-й поверх),
контактний телефон 5-59-76
УВАГА!
Відділ культури Каховської міської ради, міська універсальна бібліотека запрошують керівників підприємств, установ, організацій, товариств, приватних підприємців прийняти участь у благодійній безстроковій акції
«Подаруй дитині яскраву книгу!».
Заздалегідь вдячні всім, хто підтримає нашу акцію.