UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КУБОК КАХОВКИ З БАСКЕТБОЛУ ім. О.МЕДВЕДЄВА


01.12.2014

    Минулої неділі в спортивній залі Каховського КЗ «ДЮСШ» визначився володар Кубку м. Каховки з баскетболу 2014 року, присвяченого пам’яті воїна-інтернаціоналіста Олександра Медведєва. Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, відділ освіти (Каховський КЗ «ДЮСШ») та Каховське міське товариство воїнів-інтернаціоналістів.
    Цього сезону Кубок розігрували з 16 по 30 листопада за коловою системою (в три тури) чотири команди. В останньому турі зустрічались команди:

    - «ДЮСШ» (Каховка) – Н.Каховка (в цій грі йшла боротьба за третє місце);
    - «Свєтлово» (Каховка) – «Тачанка» (Каховка), які боролися за перше місце.
    Вирішальні поєдинки виявились дуже напруженими та видовищними. Лише один точний кидок засвідчив перевагу команди каховської «ДЮСШ» над суперниками з Нової Каховки – 56:54. А володарем Кубку Каховки – 2014 стала команда «Свєтлово», яка у вирішальному матчі здолала земляків з «Тачанки» - 44:36.
    Перехідний Кубок ім. О.Медведєва переможцям вручили Голова Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін та начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков. Команди-призери нагороджені почесними грамотами та призами від організаторів, а також подяками Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів. Кращим гравцем турніру оргкомітет визнав баскетболіста команди «Свєтлово» Олександра Морозова, який, до речі, здобував перемогу для своєї команди в одному складі зі своїм батьком – ветераном баскетболу Андрієм Морозовим. Ось такий собі зразковий приклад спадкоємності поколінь у спорті.
    Високій організаційний рівень проведення змагань забезпечила суддівська колегія на чолі з головним суддею, Заслуженим тренером України Валерієм Зарецький.
   

Фото: