UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВСЬКА МОЛОДЬ ВІДЗНАЧИЛА СВІЙ ДЕНЬ


17.11.2014

  alt Вже традиційно на День Молоді та День Студента у Каховці відбуваються різноманітні заходи. Так, напередодні Дня Студента, 14 листопада, у МПК “Меліоратор” відбулося І змагання учнівських команд за шкільний кубок КВН. Взяли участь у заході три команди загальноосвітніх закладів міста: “Позвони мне” (ЗОШ № 5), “Неужердимые” (ЗОШ № 3), “Ушли в отрыв” (ЗОШ № 1). Запальний ведучий Олександр Мошенський, влучні жарти команд, дружня атмосфера підтримки в залі — все це подарувало присутнім незабутні враження. У напруженій боротьбі І місце та кубок виборола команда ЗОШ № 5 “Позвони мне” (керівник — Ольга Стратулат). Команди отримали призи від спонсорів, а усі гроші від продажу білетів вирішили віддати на підтримку української армії.

    15 листопада у приміщенні міськвиконкому пройшло засідання  молодіжного “круглого столу”. Цього дня присутні обговорили багато різнопланових питань, які турбують молодь.
    Про підсумки міського конкурсу проектів і програм з молодіжних проблем в 2014 році та про підготовку до проведення міського конкурсу проектів і програм на отримання муніципальних грантів в 2015 році розповіла присутнім Віра Вовк, член міської Ради з питань молодіжної політики, учениця ЗОШ № 5. А учасники проекту “Тачанка: історія та сучасність” відзвітували про виконання проекту у 2014 році.
    Інформацією щодо створення в м. Каховці Клубу громадського діалогу та участі у Підсумковій конференції польсько-українського проекту “Суспільний капітал для українського самоврядування. Клуби громадського діалогу в регіонах” (м. Київ) поділився з присутніми експерт проекту у м. Каховка, Олег Батурін.
    Бурхливе обговорення викликала інформація про проведення волонтерської акції “Захистимо історичну спадщину нашого міста” на захист будівлі колишньої жіночої гімназії 1905 року по вул. Луначарського, 6. Молодь ділилися пропозиціями щодо можливостей створення на базі гімназії Арт-простіру та підписалась за збереження пам’ятки у власності громади.
    Про проведення благодійної акції “Збери папір - допоможи Збройним Силам АТО” доповів начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Бажаючі здати папір можуть це зробити у ЧП “Гармонія” та обов’язково зазначити, що це у рамках акції.
    Головний спеціаліст відділу організаційної роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю Владислава Базилевич розповіла присутнім про розробку нової версії офіційного сайту територіальної громади міста для людей з вадами зору та слуху.
    У другій половині дня гості зібралися на засідання клубу “Молода сім’я”, під час якого науковий співробітник музею Валентина Колос розповіла присутнім історію Каховки в фотографіях, а Віктор Зубков презентував слайди та фотозвіти з мандрівок у Крим та на Кавказ. Спілкування проходило у дружньому колі, присутні залюбки ділилися своїм туристичним досвідом, веселими та цікавими історіями.

©  Фотографії Владислави Базилевич

Фото: