UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВСЬКА ГРОМАДА ДОПОМАГАЄ ТЯЖКОХВОРИМ ДІТЯМ


10.06.2014

В рамках святкування міжнародного Дня захисту дітей в гематологічне відділення Херсонській обласній дитячій лікарні прибули подарунки від Каховської громади.

В це свято традиційно втішаються різноманітними розвагами та солодощами наші маленькі громадяни, квіти та сенс нашого життя. Діти! І це чудово! І дай Боже, щоб у нашій країні було багато чудових дітей. Здорових, вихованих, розумних, які через деякій час в свою чергу будуть складати успішне українське суспільство.

 Та також в це свято, як і в інші дні, нам треба памятати та не залишати без уваги найбільш знедолених малюків – онкохворих діточок. На жаль, на їх долю, в цей день не буде ні свят, ані розваг. І тому Каховський міський благодійний фонд « Лепта» вирішив хоч трохи скрасити перебування у лікарні нашим маленьким співвітчизникам. За допомогою каховських благодійників: ООО «КонсалтингАгро», ПП «Славутич», ПП «Техінвентарізація», ПП «Інпромбут» були придбані необхідні ліки, соки та фрукти.

БФ «Лепта» дякує керівникам цих підприємств за небайдужість та милосердя. А також усім каховчанам та новокаховчанам, які вносять свою особисту маленьку лепту для лікування тяжкохворих дітей через «скриньки надії», які розташовані у багатьох магазинах. В травні місяці завдяки вашим пожертвам благодійної допомоги було здійснено на 13 267 грн. Були придбані 6 небулайзерів «Юлайзер» для каховських багатодітних родин. Для маленького каховчанина Черепанова Жені (6 років, д-з: первинний спадковий імунодефіцит) придбані важливі для життя коштовні ліки: «Імуновен Моно»- 4 шт на суму 3800 грн. Це доза постійного щомісячного прийому за життєвими показами. Та ще місяць тому Женя отримував цей препарат за державною програмою, в якої зараз йому та його батькам відмовлено. Та на щастя світ не без добрих людей і ми разом, гуртом можемо допомогти один одному.

Нашу адресну допомогу на лікування від тяжких онкохвороб отримали Сухоруко Олена – мати двох маленьких діток та чудова маленька дівчинка з Херсона Настуня Микула. Їй тільки 4 рочки, а вона вже перенесла багато блоків хіміотерапії, операцію по видалення нирки та зараз батьки благають усіх небайдужих людей допомогти зі збором коштів на повторення курсу лікування Настуні у Німеччині. Усі подробиці про стан цієї дівчини можна отримати на сайті БФ « Лепта» http://lepta.ks.ua/mikula-nastenka

Також завдяки вашій підтримці, шановні каховчани, БФ « Лепта» провів такі суспільно-важливі заходи: культурно-просвітницький форум для молоді «Один раз на все життя», привітання та подарунки 95 ветеранам нашого міста з Днем Перемоги, подарунки дітям-учасникам святкового концерту до Дня захисту дітей у МП « Меліоратор».

Потрошку від багатьох - це рятує життя! А життя людини і маленької, і великої – це найдорожчий скарб і прожити його треба так, щоб самому не було соромно. Щоб спогадів, коли ми знайшли в собі сили та час розділити з ближніми їх турботи та радощі було більше, чим тих, в яких ми думали лише про себе.

Будьте щасливі та здорові! Залишайтесь і далі небайдужими до долі тих, хто поруч з вами!

 

 

 

Фото: