UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВКА ВШАНУВАЛА ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ


23.06.2014

22 червня 1941 року в 4:00 ранку фашистська Німеччина напала на Радянський Союз. Цей день став початком Великої Вітчизняної війни.У нашій країні цей день відзначається як День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.

О четвертій годині ранку, коли крізь темне небо прорізалися перші промені світанку, в Каховці почалися заходи в пам'ять про жертви Великої Вітчизняної війни. Біля меморіалу «Вічний вогонь» на каховській набережній представники громадськості та працівники Каховського історичного музею поклали квіти і запалили свічки пам'яті.

 Офіційна церемонія покладання квітів та мітинг-реквієм біля меморіалу за участі ветеранів, представників влади та мешканців міста відбувся о 9:30. Зі словами вдячності ветеранам та перестороги на майбутнє молоді до присутніх звернулися секретар міської ради Олександр Гончаров, голова райдержадміністрації Віктор Балабанов, голова ветеранського активу міста Олександра Дар`їна.

А вже ввечері у РБК ім. Фрунзе на мешканців та гостей міста чекала театральна вистава «Ляльки». Дуже серйозна постановка, яскрава гра акторів і незвичайно людяна тема. Вистава вражає! Пронизлива, світла, що потрапляє у саму душу... Чесно і просто, від самого серця до серця актори проживають історію своїх героїв.Повне єднання акторів на сцені і глядацької зали. Не можливо виділити окремо гру акторів, тон, музичну та світлову партитури - все спаяно композиційно в «дієвий сплав». Вистава піднімає тему про найголовніше в житті кожної людини- про всепоглинаючу любов матерів до їхніх дітей під час війни та важких випробувань окупації. Вистава – «крик ангела», що закликає до повернення до себе справжнього, зриває з душі «наліт» черствості і байдужості. Такі вистави не просто дивляться - вони створюють душу Людини.

 

Фото: