UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВЧАНИ - «ЗІРКИ «ПРИБЕРЕЖНОГО»


11.07.2014

На початку липня 2014 року у смт. Лазурне Скадовського району, у МДОЦ «Прибережний» відбувся VІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «ЗІРКИ «ПРИБЕРЕЖНОГО», у якому брав участь зразковий ансамбль танцю «Радість» МПК «Меліоратор» (керівник - Волик Ольга Романівна).

У фестивалі-конкурсі приймали участь 8 колективів. Ансамблі з Олександрії - Кіровоградської області, три колективи з Черкас та колективи Херсонщини. Кожен колектив-учасник представляв 2-3 вікові категорії. П'ять ансамблів боролися за перше місце у номінації «народний танець», але тільки наша «Радість» підкорила журі та глядача справжньої школою і виконанням істинно народної хореографії, оскільки всі інші хореографічні постановки були більш стилізованими.

Два дні 2 та 3 липня тривала конкурсна програма, а 6 липня відбулось нагородження переможців та Гала – концерт учасників. Фінальний день завершився цікавою програмою до свята Івана Купала та яскравим фейєрверком.

Дружня атмосфера, обмін досвідом між колективами, створення творчої лабораторії завдяки проведенню майстер-класів від викладача кафедри народного танцю Херсонського ДержавногоУніверситету Ганни Стародубець, активний відпочинок, фізичне оздоровлення на Чорному морі з цікавою розважальною програмою, все це залишило у наших юних виконавців незабутні враження про фестиваль.

Колектив привіз з фестивалю Диплом І ступеня у номінації «Народний танець», Подяку керівнику колективу за збереження та примноження традицій українського народного мистецтва.

Вітаємо каховчан з перемогою!