UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВЦІ - 226! НА ДЕНЬ МІСТА НАГОРОДЖЕНО НАЙКРАЩИХ КАХОВЧАН В ДЕСЯТИ НОМІНАЦІЯХ


25.09.2017

23 вересня Каховка відзначала своє 226-те День народження. О 10:00 в центрі міста зазвучала музика - так розпочалася святкова програма “Дитинство у сонячних долонях”. На жаль, спів та танці юних каховських артистів перервала затяжна злива. І міська влада прийняла зважене рішення перенести вечірнє святкування на наступний день.

 

Тим не менше, ще до зливи міський голова Андрій Дяченко встиг традиційно нагородити найкращих каховчан у різних сферах життя почесними грамотами та цінними призами. Андрій Дяченко привітав усіх каховчан з Днем міста та висловив впевненість, що попереду у Каховки ще багато успіхів і звершень. “Ми разом будемо працювати над тим, щоб вона розбудовувалась, була завжди чистою, охайною, і дивувала красою своїх гостей”, - додав Дяченко. А також подякував каховчанам, які роблять вагомий внесок в розвиток міста.

 

Отже, в номінації “Краща сім’я 2017 року” було нагороджено сім’ю Андрєєвих, яка виховує восьмеро чудових дітей. Кожна дитина цієї родини має свій особливий талант, що підтверджує не один десяток грамот, дипломів та відзнак.

 

Звання “Кращий працівник сфери охорони здоров’я” отримав лікар-хурург ЦРЛ Андрій Федотов. Окрім того, що Андріій талановитий та високваліфіційний спеціаліст, каховчани цінують його добре серце і людяність. Лікар завджи приймає активну участь в громадському житті міста і має відзнаки за активну участь у спортивних змаганнях. Також в цій номінації було нагороджено Олександра Костирю - завідувача АЗПСМ №2 районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Олександр - професіонал своєї справи, який завжди стовідсотковою віддається роботі.

 

В номінації “Кращий заклад освіти” було нагороджено Каховську гімназію, спеціалізовану школу з поглибленим вивченням іноземних мов. Цього року гімназисти принесли Каховці найбільше перемог на обласних та всеукраїнських олімпіадах.

 

Олена Нечитовська, що працює викладачем фортепіанного відділу Каховської школи мистецтв, була визнана Кращим працівником культури в 2017 році. Молодіжним лідером року безсумнівно визнано Ольгу Радіонову, директора станції юних натуралістів. Також Ольга є керівником ГО “Молодіжна організація”Нічна мана”, молодіжного проекту “Будинок книги”, ініціатором та організатором молодіжних акцій “Солодке серце”, “Шалена молодь України” і т.д.

 

В номінації Кращий працівник соціальної сфери було нагороджено Олену Фурсу, заступника начальника управління соціального захисту населення Каховської міської ради, яка, як особистість і спеціаліст відзначається повагою та авторитетом серед колег по роботі та каховчан.

 

Кращим правоохоронцем Каховки було визнано Андрія Чонку, заступника начальника Каховського відділу поліції, за сумлінність, чесність та відданість справі служіння заради безпеки каховчан.

 

Віталія Пісміченко було нагороджено в номінації Кращий підприємець року. Він разом з дружиною розвиває сферу ресторанного бізнесу, та своїм досвідом вивів заклад на високий рівень, що відповідає європейським стандартам.

 

В номінації Кращий працівник комунальної сфери було нагороджено одразу три робітника, без сумлінної праці яких Каховка не була б такою чистою та доглянутою. Це дорожній робітник КП “КТП” Наталя Негря, оператор дільниці водовідведення КВУ “Каховський водоканал” Наталія Левченко та слюсар з експлуатації КП “Каховтеплокомуненерго” Василь Федоренко.

 

Спортивною гордістю року став учень Каховської школи №5 Марко Ніколюк, який цього року здобув звання чемпіону України з тенісу. Марко займається тенісом з 2006 року у Каховскій ДЮСШ у тренера В. Височенко та є неодноразовим призером та переможцем всеукраїнських та міжнародних змагань з тенісу.

 

Наступного дня після нагородження, каховчан чекала насичена вечірня програма за участі одеського етно-драйв гурту “Друже музико та гурту “Город неспящих”. Завершилося свято молодіжною та запальною дискотекою від DJ Rakello.

 

“Це свято всіх, хто тут народився і виріс. Хто приїхав колись, і вирішив залишитися назавжди. І навіть тих, хто знаходиться за тисячі кілометрів, але все одно зберігає в своєму серці спогади про особливе місто на півдні України біля Дніпра”, - підсумував міський голова Андрій Дяченко.

 

 

 

 

 

 

Фото: