UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Каховські ветерани стали призерами футзального турніру.


07.11.2017

5 листопада 2017 року у Новій Каховці в спортзалі ФОК «Гарт» відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (вікова категорія 45+), присвячений пам’яті відомого новокаховського футболіста, арбітра та тренера М.М.Тарана. Першість в турнірі розігрували за коловою системою чотири ветеранські команди: «Статор» (Н.Каховка), «Тандем» (Таврійськ), «Колос» (с Козацьке) та збірна команда м. Каховки.
Під час урочистої церемонії відкриття змагань учасників привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран, яка побажала спортсменам-ветеранам чесної спортивної боротьби, гарних результатів та спортивного довголіття. Учасники вшанували пам’ять Миколи Тарана «хвилиною мовчання».
Каховські футболісти у першому матчі зіграли унічию з господарями турніру - новокаховським «Статором» - 2:2, у другому своєму поєдинку у запеклій боротьбі каховчане мінімально поступились таврійському «Тандему» - 2:3, а в останній грі турніру впевнено перемогли козацький «Колос» - 6:1 (до речі, останній гол турніру провів у ворота суперників рекордсмен Книги рекордів Гіннеса, легенда каховського футболу, 64-річний Василь Лаврентійович Росошик).
Таким чином, за підсумками турніру команда м. Каховки посіла друге місце, поступившись «Тандему» з Таврійська, На третьому місті - новокаховський «Статор». Кращим бомбардиром турніру став Юрій Борисенко з «Тандему», спеціальним призом від організаторів було відзначено воротаря «Статора» Володимира Семенко. Усі призери та учасники отримали нагороди та пам’ятні відзнаки від організаторів, які їм вручив перший заступник новокаховського міського голови, голова новокаховської Федерації футболу Леонід Чурсинов. Та головне для всіх учасників, звичайно, не трофеї, а можливість у такий спосіб згадати своє спортивне минуле та вшанувати пам’ять свого колеги-спортсмена, непересічної людини, яку багато хто з гравців знав особисто. На адресу Миколи Миколайовича Тарана того дня пролунало чимало теплих слів, присутні ділились гарними спогадами про футболіста

Фото: