UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВСЬКА ВІДКРИТА ЛІГА КВН ПІДВЕЛА ПІДСУМКИ ХІІ СЕЗОНУ 2018/2019 РОКІВ


08.04.2019

6 квітня в МПК "Меліоратор", при підтримці міського голови Андрія Дяченка та Благодійного фонду Вегандза Мяснікяна відбулась фінальна гра Каховської Відкритої ліги КВН ХІІ сезону 2018/2019 років. В грі взяли участь чотири переможця двох полуфіналів: "Білоцерківська МКС" (Біла Церква), "Хомяки" (Антонівка), "Черная сборная" (Одеса), "Ти вкусно пахнешь" (Кривий Ріг), а також переможець ІІІ-го Міського турніру шкільних команд КВН 2018 року команда "Гори по колена" (Каховка). Тема гри - "КВН - не вибори: у нас інтрига!". Команди грали в трьох конкурсах: "Візитка" ("Хай вам грець!"), розминка (складалась з чотирьох етапів) та домашнє завдання "Таке буває тільки навесні". Ведучий гри, як завжди - Сергій Аркуша.
В підсумку перемогу у фіналі ХІІ сезону отримала команда "Білоцерківська МКС" (11,17 бал.). Спонсори турніру Вегандз Мяснікян та менеджер туристичної агенції "SIESTA" Анастасія Кухарчук поздоровили команду з перемогою та вручили грошові призи. Від імені Каховської Відкритої ліги КВН грошовий приз команді вручив також голова журі, перший заступник міського голови Олег Кожем’якін (всього команда за перемогу отримала 10 тис. грн.), а редактори Ліги Юрій Скляр та Олександр Мошенський вручили кубок та диплом.
З невеликим відривом ІІ місце завоювала команда "Ти вкусно пахнешь" (10,5 бал.) і отримала приз 2 тис. грн та диплом. Такий же приз отримали і наші земляки - команда "Гори по колена" (10,37 бал.), яка зайняла ІІІ місце. 4 місце у команди "Хомяки" (1 тис. грн.), які відстали від ІІІ місця на 0,1 бал. Команда з Одеси "Черная сборная" на 5-му місці (10,13 бал.) і приз 1 тис. грн. Всі команди отримали також призи (туалетний папір і миючий засіб) від п/п "Гармонія".
Перед початком гри глядачі переглянули відео від студії «Каховська школа кіно і телебачення «Studio КіТ» "Масляна в Каховці 09 березня 2019 року" (керівники Гнатовський Геннадій і Забєліна Анна). Традиційно ініціативна група (команда) "ГУК" проводила промоакцію по розповсюдженю серед гостей та глядачів гри рекламну продукцію "Каховщина... Варто приїхати!".
Перед початком гри у вестибюлі проводилась благодійна акція по зібранню коштів на лікування хворої дівчинки Аліни Волкової.
Організатори гри: Каховська Відкрита ліга КВН, відділ у справах молоді та спорту, відділ культури, МПК "Меліоратор". Фінал проходив при підтримці міського голови Андрія Дяченка та Благодійного фонду Вегандза Мяснікяна. Спонсори та партнери: Туристична агенція "SIESTA", студія «Каховська школа кіно і телебачення «Studio КіТ», п/п "Гармонія", рекламна агенція "Grizart", друкарня "Приват", Сергій Кошелєв ("Хоттабич"). Інформаційні спонсори: газета нашого краю "Каховська зоря", інформаційно-аналітичне видання "Каховские новости", офіційний сайт територіальної громади міста, групи "Каховська міська рада" та "Каховська ліга КВН" у соцмережі facebook.

Фото: