UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Каховка зустріла “Мотопробіг Єдності 2020”


03.08.2020

Як зазначив організатор мотопробігу Микола Спірідонов, у всіх містах їх зустрічають дуже добре. Через всю країну вони везуть український та кримськотатарський прапори. Уже 1 серпня байкеpи планують дoїхати дo пpoпускнoгo пункту "Чoнгаp" на адміністpативнoму кopдoні з Кpимoм у Хеpсoнській oбласті, де відбудеться церемонія передачі кримськотатарського прапора представникам кримськотатарського народу. Учасники мотопробігу везуть з собою прапор України, на якому підписуються представники міст, через які проходить мотопробіг, а фінішують учасники 2 серпня у Запоріжжі, на острові Хортиця.
У Каховці учасників пробігу зустріли мотоциклісти міста. Гості відвідали пам`ятку монументального мистецтва національного значення - «Легендарну тачанку» та міську набережну.
Від імені Каховської міської ради та міського голови учасників мотопробігу привітала начальниця відділу у справах молоді та спорту Лідія Левчик.
Від мотоспільноти міста до байкерів звернулася прес-аташе мотофестивалю «Тачанка» Владислава Базилевич, яка розповіла про щорічний байкфест у Каховці та його символ - монумент «Легендарна тачанка», що входить до Державного реєстру нерухомих пам`яток України.
Довідково:
Мотопробіг стартував 20.07.2020 з м. Ужгород. Маршрут складає понад 6000 км. та проліг через п’ятдесят одне місто й містечко та майже всі обласні центри України.
Це уже четвертий "Мотопробіг Єдності". Його метою є підтримка ідеї збереження територіальної цілісності України, єдності жителів України, у тому числі тих, хто проживає на тимчасово окупованих територіях.
Мотопробіг та його учасники ніким не фінансуються. Під час акції можна використовувати виключно Державний прапор України, Кримськотатарський прапор, прапори областей, районів та міст. Використання під час мотопробігу рекламної, політичної, партійної символіки та використання акції у політичних, агітаційних, комерційних або інших особистих цілях категорично заборонено!
Фото: К.Нечитовський

Фото: