UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВЧАН ШТРАФУЮТЬ ЗА НЕЗАКОННУ ЗОВНІШНЮ РЕКЛАМУ ТА НЕПРИБИРАННЯ СМІТТЯ


28.02.2018

28 лютого у 401 кабінеті виконкому відбулося засідання адміністративної комісії, яка розглядає адмінпротоколи щодо порушення благоустрою міста.

На розгляд комісії було представлено чотири протокола.
Перший стосувався громадянки К., яка порушила р. 12 п. 18 правил благоустрою Каховки - розмістила рекламу послуг своєї фірми на опорі лінії електропередач. В поясненнях громадянка К. зазначила, що там, де виготовляла рекламу, її запевнили, що встановлювати будь-яку рекламу можна без погоджень і будь-яких дозволів. Що насправді не відповідає дійсності - установка будь-якої зовнішньої реклами має погоджуватися у відділі архітектури та містобудування Каховської міської ради. Оскільки громадянка К. визнала свою вину і на разі займається узаконенням рекламного щита, адмінкомісія вирішила застосувати мінімальний штраф - 850 гривень.
Наступний протокол стосувався великої кількості гілля спиляного абрикосу, яке громадянин О. залишив біля дому, чим порушив п.1 Розділу 12 Правил благоустрою міста. Однак порушник на засідання не з’явився, а днем раніше влаштував скандал в КП "КТП", навідавшись туди з сокирою. За словами техніка-еколога КП "КТП" Є. Позняка, громадянин погрожував "все тут порубати, якщо вони не закриють протокол". Враховуючи скандальну поведінку порушника, а з іншого боку - його поважний вік (1951 р.н.), адмінкомісія вирішила накласти штраф у середньому розмірі, а саме 680 гривень.
Ще один протокол, що стосувався несвоєчасного очищення прилеглої території від снігу, було закрито у зв’язку з вичерпанням строку давності правопорушення.
Розгляд останнього протоколу, що складений на громадянина М. щодо розміщення сміття рослиного позождення біля будинку, було перенесено на наступне засідання адмінкомісії.

 

Фото: