UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ЮНІ ПАРЛАМЕНТАРІЇ ЗНАЙОМИЛИСЬ З РОБОТОЮ ВІДДІЛІВ ТА УПРАВЛІНЬ МІСЬКОЇ РАДИ


13.02.2019

12 лютого в міськвиконкомі відбулася традиційна (в рамках заходів до дня закоханих) знайомство членів міського учнівського парламенту старшокласників з роботою відділів та управлінь міської ради. В зустрічі взяли участь і практиканти, які проходили практику в органах місцевого самоврядування в 2018 році. Практиканти відділу у справах молоді та спорту Блищук Віроніка (ЗОШ № 1), Ліфінцева Вікторія, Щербанюк Діана (обидві ЗОШ № 3), Слободян Олександр (ЗОШ № 5) та практикант архівного відділу Павлова Анастасія (ЗОШ № 1) знайомили майбутніх практикантів 2019 року з відділами та управліннями міської ради та розповідали про напрямки роботи відділів в яких вони проходили практику. Була проведена оглядова екскурсія-знайомство з роботою відділів та управлінь: центр надання адміністративних послуг, архівний відділ, відділ ведення Державного реєстру виборців, відділ у справах дітей, відділ у справах молоді та спорту, відділ економіки, комунального майна та землі, фінансове управління, відділ реєстру місця проживання осіб, відділ організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю, загальний відділ тощо.
Головний спеціаліст загального відділу Жуковець І.С. ознайомила членів учнівського парламенту з новим порядком подання звернення громадян до міської ради, а також підкреслила, що для зручності подання звернень, цей процес відбувається на першому поверсі міськвиконкому і у фейсбуці вже охрестили це місце Ресепшн. Його спеціалісти здійснюють прийом вхідної кореспонденції, заяв, звернень, скарг, видачу талонів на отримання довідки про склад сім"ї та надають всі необхідні інформаційно-довідкові послуги.
Юні парламентарії ознайомились також з робочими місцями міського голови Андрія Дяченка та першого заступника міського голови Олега Кожемякіна.

Далі зустріч проводилася за "круглим столом" у залі де проходять засідання сесії міської ради. Головною темою зустрічі стало питання про проходження влітку 2018 року практики членами учнівського міського парламенту старшокласників в органах місцевого самоврядування, про яку присутнім розповів начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Серед учнів було проведено анкетування стосовно можливої літньої практики 2018 в органах місцевого самоврядування членами учнівського міського парламенту старшокласників. Крім цього оператор комп’ютерного набору загального відділу міської ради Геннадій Суботін проінформував та розповів юним парламентаріям як працює система "Голос" в Каховській міській раді. Вони змогли взяти також участь в учбовому "голосуванні". На завершення Віра Вовк анансувала проект "VIDLIK project" старт, якого починається в Каховці 16 лютого в 17:00 на базі ЗОШ № 5.

 

Фото: