UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ЯКИМ БУДЕ ТВОЄ ЖИТТЯ? ВИБІР ЗА ТОБОЮ


16.12.2014

Продовжується робота щодо профілактики правопорушень та злочинів у нашому місті відділом у справах дітей Каховської міської ради, службою кримінальної міліції у справах дітей Каховського РВ УМВС, кримінальною виконавчою інспекцією, в якій активно допомагає ГО “Ділова Каховщина”.

В рамках спільних дій в інтересах дітей 12 грудня за активної підтримки члена ГО “Ділова Каховщина” О.Бойка проведено екскурсію до будівлі Херсонського слідчого ізолятору для учнів ЗОШ № 5 та № 6, які складають “групу ризику”.

 

Про історію існування ізолятору та людей, які потрапляють до нього розповів заступник начальника закладу, підполковник внутрішньої служби Ю.Г.Караулов, який висловив щире побажання до екскурсантів не вчиняти протиправних дій, які можуть мати негативні наслідки.

Далі діти попрямували до Миколаївського спортивного комплексу “Водолій” та мали нагоду поплавати у декількох басейнах, отримати поради досвідчених тренерів та інструкторів, які наголошували на перевагах ведення здорового способу життя як альтернативи негативній поведінці.

Після фізичних вправ за чашкою кави та куштуванні смачних фірмових страв у кафе “Макдональд” діти ділились враженнями та тими висновками, що зробили для себе з начальниками відділу у справах дітей Оленою Сушко, служби кримінальної міліції у справах дітей Каховського РВ УМВС Світланою Кобецькою, кримінальної виконавчої інспекції Оленою Парфененко, головою районної організації воїнів-інтернаціоналістів Костянтином Мєшковим та дякували за проявлену турботу члену виконавчого комітету Каховської міської ради Олександру Бойку.

alt

 © Фотографія Олени Сушко