UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Які обмеження можуть запровадити для невакцинованих українців?


10.08.2021

Міністерство охорони здоров’я вже анонсувало, що при погіршенні епідеміологічної ситуації на дистанційну роботу перейдуть школи, в яких вакциновано менш ніж 80% вчителів.

       На переконання голови комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації Михайла Радуцького, аналогічні обмеження логічно запровадити для транспортників, підприємств громадського харчування та комерційних або комунальних структур, співробітники яких безпосередньо контактують з населенням.

       «Хворий водій маршрутки інфікує аж ніяк не менше людей, ніж вчитель. Ми не говоримо про обов’язкову вакцинацію, ніхто не має права змушувати людину вакцинуватись. Але цілком справедливо вимагати, щоб роботу, яка передбачає контакт з великою кількістю людей, виконували вакциновані співробітники. Тому тепер кожен вирішує сам - дозвілля і повноцінна робота або вимушені обмеження на час чергової хвилі коронавірусу», - поділився Михайло Радуцький.

       Пам’ятайте, що ВАКЦИНАЦІЯ - це найпотужніший інструмент боротьби з пандемією COVID-19!

       Зараз в Україні отримати щеплення може кожен охочий. Переглянути адреси та графік роботи пунктів та центрів масової вакцинації, які працюють на Херсонщині, можете за посиланням: https://cutt.ly/qQIujCD .

       Вакцинуєтеся, адже це рятує життя!

Інформація з офіційного сайту Херсонської обласної державної адміністрації