UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ЯК СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МІСТА КАХОВКА 2019


26.09.2019

21 вересня каховчани святкували 228-му річницу з Дня заснування міста Каховка. Святкова програма на День міста була яскравою і насиченою.

Адміністрація Каховського історичного музею організувала день відкритих дверей з безкоштовними екскурсіями для всіх бажаючих.

На площі перед районним Будинком культури відбулося яскраве свято для дітей за участю аніматорів, з шоу мильних бульбашок та аквагримом.
Після цього розпочалася офіційна частина святкування. Міський голова Андрій Дяченко привітав жителів з Днем народження міста й провів церемонію нагородження та вручення подарунків талановитим каховчанам у різних номінаціях, яка чергувалася з виступами місцевих співаків і хореографічних колективів.

Також зі святкової сцени каховчан привітав голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв. Пан Юрій побажав нашому місту розвитку, благополуччя й світлого майбутнього.

У день святкування Дня міста Каховку відвідав поважний гість - Генеральний Консул Республіки Польща в Одесі Анджей Шмідтке і його колеги. Їхній візит не випадковий, оскільки Каховка вже не перший рік є містом-побратимом польської Олєшніци. Тому Консул виконав почесну місію - привітав каховчан від імені жителів Олєшніци і всієї Польщі.

Цього дня каховчани мали можливість привітатися з нашим земляком Сергієм Чулібою, який зусиллями держави був звільнений з полону й нещодавно нарешті повернувся на Батьківщину. Сергій Чуліба отримав відзнаку в номінації "Вірний Батьківщині".

Святкування продовжилося вечірньою програмою на площі Трудової Слави. Для каховчан та гостей міста працював вуличний фудкорт, де можна було придбати смачну їжу та напої.
Вечірню сцену відкрив херсонський кавер-колектив "Inside". А після нього виступив український зірковий гурт "Пара Нормальних". Завершилося свято феєрверком і дискотекою під відкритим небом.


Яскраві моменти святкування переглядайте у Фотогалереї за посиланням: https://bitly.su/O1aOg

Відеозвіт з Дня міста Каховка 2019 можна переглянути за посиланням: https://bitly.su/VOxD8

 

Фото: