UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ІІ ПІВФІНАЛ КАХОВСЬКОЇ ВІДКРИТОЇ ЛІГИ КВН ХІІ СЕЗОНУ 2018/2019 РОКІВ


18.02.2019

16 лютого в МПК "Меліоратор", при підтримці Каховської міської ради та Благодійного фонду Вегандза Мяснікяна відбулась гра ІІ півфіналу Каховської Відкритої ліги КВН ХІІ сезону 2018/2019 років. В грі взяли участь тільки дві команди КВН: "Принцеси в горошинах" (Скадовськ), команда "Черная сборная" (Одеса), команда "Ти вкусно пахнешь" (Кривий Ріг) , а також по за конкурсом спеціальний гість - команда КВН "Фанати Олега Вінника та Павла Зіброва" (Скадовськ - Каховка. Тема гри - "All we need is love! (Все, що нам потрібно - кохання!)". Команди грали в чотирьох традиційних програмах: "Візитка" ("Я і Сара - кльова пара!"), розминка (питання були від команд), музичний конкурс "Я знаю, що ти в курсі..." та домашнє завдання "69-й квартал"". Ведучий гри, як завжди - Сергій Аркуша. По завершенню міський голова поздоровив присутніх з святом Святого Валентина та подякував командам за гру. В підсумку перемогу в ІІ півфіналі, з невеликим відривом, святкувала команда "Черная сборная", якій голова журі, перший заступник міського голови Олег Кожемякін та редактор Каховської Відкритої ліги КВН Юрій Скляр вручили грамоту про перемогу та призи від п/п "Гармонія. Ще одну перепустку у фінал отримала команда "Ти вкусно пахнешь, яка зайняла друге місце. Перед початком гри глядачі переглянули офіційний трейлер до масштабної екранізації 2018 року "Крути 1918" та відео до Дня закоханих від студії «Каховська школа кіно і телебачення «Studio КіТ» (керівники Гнатовський Геннадій і Забєліна Анна). Перед початком гри БФ "Лепта" (керівник Світлана Бжезицька) проводив благодійну акцію по зібранню коштів (зібрано 1090 грн.) на лікування онкологічно-хворих дітей. У вестибюлі також презентувалась фотосушка від ГО "МО "Нічна мана" (керівник Ольга Радіонова) "З любов’ю в серці" та святкове серце з акції "Постав" Like" Каховці" (фотосушка і акція проводились 14 лютого).
Організатори гри: Каховська Відкрита ліга КВН, відділ у справах молоді та спорту, відділ культури, МПК "Меліоратор". Спонсори та партнери: Туристична агенція "SIESTA", студія «Каховська школа кіно і телебачення «Studio КіТ», п/п "Гармонія", рекламна агенція "Grizart", друкарня "Приват", БО Мережа Каховка, БФ "Лепта". Інформаційні спонсори: газета нашого краю "Каховська зоря", інформаційно-аналітичне видання "Каховские новости", офіційний сайт територіальної громади міста, група "Каховська міська рада" у соцмережі facebook.
Фінал Каховської Відкритої ліги КВН ХІІ сезону 2018/2019 років відбудеться у 06 квітня 2019 року. У фіналі поборються команди КВН: "Білоцерківська МКС" (Біла Церква), "Хомяки" (с. Антонівка), "Черная сборная" (Одеса), "Ти вкусно пахнешь" (Кривий Ріг) та переможець ІІІ-й Міського турніру шкільних команд КВН "Горы по колено" (ЗОШ № 4).

Фото: