UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«Ігри патріотів» відбулись в Каховці


26.08.2020

З нагоди відзначення Дня Незалежності України 22 серпня 2020 року на каховському стадіоні «Олімпійський» відбулась традиційна IV відкрита міська Спартакіада «Ігри патріотів» серед учасників АТО на Сході України. Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради та ГО «Учасники АТО «Скіф».
 Цього року в змаганнях взяли участь три команди: «Скіф» (Каховка), «Біла стріла» (Н.Каховка) та «57 ОМПБр» (Каховка). Учасники змагалися в особисто-командному заліку з семи видів.
Розпочався спортивний захід з легкоатлетичної естафети 5х80м (з елементами кросфіту). Учасники Спартакіади змагались за першість на п’яти етапах, передаючи естафету наступному члену команди. Перше місце у цьому виді змагань зайняла команда «Біла стріла».
Далі команди випробували себе (в особистому та командному заліку) у наступних видах: стрільба з луку, жиму штанги лежачи, стрільба з пневматичної гвинтівки, гирьовий спорт (ривок гирі вагою 24 кг), вправа з розбирання-збирання автомату АК-74.
Перше місце з гирьового спорту в особистому заліку здобув Євген Дядів (Скіф). У жимі штанги переможцем в особистому заліку став Олег Савельєв (Скіф). Перемогу у стрільбі із пневматичної гвинтівки здобув Олег Фірюлін (Скіф). Найбільш влучно з луку стріляли одразу двоє учасників - Євген Дядів (Скіф) та Михайло Нечеса (Біла стріла). Найшвидше за всіх розібрав та зібрав автомат АК-74 Олег Савельєв (Скіф). На завершення Спартакіади команди визначили кращого у змаганнях з перетягування канату - найсильнішою стала новокаховська команда «Біла Стріла».
За підсумками усіх видів змагань у загальнокомандному заліку бронзовими призерами ІV-ї відкритої міської Спартакіади «Ігри патріотів» серед учасників АТО стала команда «57 ОМПБр» (капітан команди Андрій Кудрич). Срібло здобула новокаховська «Біла стріла» (капітан команди Михайло Нечеса). А переможцем цього року стала каховська команда «Скіф» (ГО «Учасники АТО «Скіф») у складі: Євген Дядів (капітан команди), Василь Воронець, Володимир Галкін, Олег Савельєв та Олег Фірюлін.
Переможці і призери Спартакіади у командному та особистому заліку були нагороджені почесними грамотами, кубками, медалями від організаторів змагань.

Фото: