UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ХІІІ-й «Меморіал Віталія Несіна» з футзалу серед юнаків.


03.01.2017

28-29 грудня 2016 року в спортивній залі Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Каховської міської ради відбувся ХІІІ -й традиційний відкритий юнацький турнір з футзалу «Меморіал В.Несіна», пам’яті вихованця Каховської ДЮСШ футболіста молодіжної збірної команди України Віталія Несіна.
      В турнірі взяли участь вісім команд юнаків 2005/2006 р. н. дитячо-юнацьких спортивних закладів  Херсонської області: «Каховка-1» та «Каховка-2» (КЗ «ДЮСШ), «Н.Каховка» (Новокаховська ДЮСШ), «Кристал-05» та «Кристал-06» (СДЮШОР «Кристал» Херсон), «Славія» (Бериславська РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва), «ДЮКФП-5» (Херсон), ФК «Зміївка» (Бериславський р-н).
На урочистому відкритті турніру учасників вітали начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков, батьки та сестра Віталія Несіна - Леонід Іванович, Надія Ярославівна та Алла Леонідівна. Присутні вшанували пам’ять вихованця каховського футболу, гравця молодіжної збірної України В.Несіна «хвилиною мовчання».
На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою (кожний з кожним). За підсумками попереднього групового етапу визначились команди, які в стикових іграх за кубковою системою визначили підсумкові місця команд в турнірі.
У грі за 7-8 місце команда «Каховка-2», до складу якої входили футболісти молодші за віком від інших учасників, в серії післяматчевих пенальті (основний час - 2:2) перемогла команду «Кристал-06» (Херсон).
За 5-6 місця сперечались команди-земляки - «Славія» (Берислав) - ФК «Зміївка» (Бериславський р-н). Тут сильнішими виявились представники районного центру - 4:1.
Переможці групового етапу спочатку зустрілись у півфінальних матчах. Ось їх результати:
«Кристал-05» - «ДЮКФП-5» - 1:1 (по пенальті - 5:4)
«Каховка-1» - «Нова Каховка» - 5:2.
Отже, доля «бронзових» нагород вирішувалась у поєдинку херсонського «ДЮКФП-5» та команди з Н.Каховки. Впевнену перемогу здобули новокаховчан - 6:0.
У фінальному матчі турніру зустрілись «Каховка-1» та херсонський «Кристал-05». Цікавий, напружений та безкомпромісний поєдинок юних майстрів шкіряного м’яча закінчився перемогою херсонців - 3:0, і «Кристал-06» (тренери Володимир Сапельняк та Андріан Золотов) - володар головного призу та «золотих» медалей ХІІІ «Меморіалу В.Несіна» з футзалу.
Кращими гравцями турніру оргкомітет визнав:
воротар - Богдан Науменко (Каховка-2);
захисник - Дмитро Тонін (Кристал-05);
нападник - Іван Садовник (Каховка-1);
бомбардир - Антон Попенко (ДЮКФП-5);
кращий гравець - Даніїл Помігалов (Кристал-06).
Урочисту церемонії нагородження юних футболістів провели начальник відділу освіти Каховської міської ради Михайло Гончар разом з батьками та рідними Віталія Несіна. Вони нагородили переможців, призерів, кращих гравців та всіх учасників турніру почесними кубками, грамотами, медалями та солодкими передноворічними подарунками.

 

 

Фото: