UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ХІІ молодіжна Спартакіада м. Каховки


12.05.2016

 З нагоди відзначення Дня Перемоги у Другій світовій війні та вшанування пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО на Сході України, 7 травня 2015 року на каховському спорткомбінаті «Олімпійський» відбулась традиційна ХІІ міська молодіжна Спартакіада. Організатор змагань - відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці активістів молодіжного та фізкультурно-спортивного руху міста.

Цього року в змаганнях спартакіади взяли участь дев’ять команд (більше ніж 100 учасників): ДНЗ «Каховський професійний ліцей сфери послуг», КЗ «ДЮСШ», Дитячий будинок інтернатного типу «Радість», Каховська філія регіонального центру «Інваспорт», «Капоейра», МГФОГП «Щит», курінь «Скіф» (Каховський НВК), «Дайджест» (ЗОШ № 5) та команда фітнес-клубу «Гранд».

Програма змагань Спартакіади залишилась незмінною: дартс, шашки-64, теніс настільний, гирьовий спорт (ривок гирі 16 кг), стрільба з пневматичної гвинтівки, волейбол, легкоатлетична естафета з елементами кросфіту (4х100м) та змагання з перетягування канату. Останній вид змагань не входив до загальнокомандного заліку.

Як завжди, змагання Спартакіади проходили у дружній, доброзичливій обстановці та принесли багато задоволення і нових яскравих вражень учасникам та вболівальникам.

За підсумками першості в особистому заліку з видів спорту переможцями та призерами ХІІ молодіжної Спартакіади стали:

Дартс (дівчата):

І – Лариса Мазур («Інваспорт»)

ІІ – Каріна Калініна («Дайджест»)

ІІІ – Каріна Гнатюк («Радість»)

Дартс (юнаки):

І – Роман Андреєв («ДЮСШ»)

ІІ – Сергій Майстеренко («КПЛСП»)

ІІІ – Михайло Соботович («Радість»)

Шашки-64 (дівчата):

І – Даря Малишенко («Гранд»)

ІІ – Альбіна Гонгало («Капоейра»)

ІІІ – Віолета Тишковець («ДЮСШ»)

Шашки-64 (юнаки):

І – Олена Рєзнікова («ДЮСШ»)

ІІ – Віктор Хортів («Капоейра»)

ІІІ – Тарас Залипка («Дайджест»)

Теніс настільний (дівчата):

І – Олександра Соломчак («ДЮСШ»)

ІІ – Даря Малишенко («Гранд»)

ІІІ – Вікторія Шевчук («Скіф»)

Теніс настільний (юнаки):

І – Дмитро Досенко («Скіф»)

ІІ – Володимир Майстеренко («КПЛСП»)

ІІІ – Нікіта Коротаєв («ДЮСШ»)

Гирьовий спорт (вправа – ривок, вага гирі - 16 кг, абсолютна вагова категорія):

І – Валерій Черепанов («Дайджест»)

ІІ – Борис Репілевський («Гранд»)

ІІІ – Олександр Шаповалов («КПЛСП»)

Стрільба (дівчата):

І – Анастасія Чухрай («Гранд»)

ІІ – Тетяна Гомонець («КПЛСП»)

ІІІ – Вікторія Захарова («ДЮСШ»)

Стрільба (юнаки):

І – Максим Квасниця («Скіф»)

ІІ – Олег Литвиненко («Гранд»)

ІІІ – Олександр Гаврилов («ДЮСШ»)

В командних змаганнях з легкоатлетичної естафети (4х100м) з елементами кросфіту кращий результат показали представники команди «Гранд», на другому місці – «ДЮСШ», на третьому – «Радість».

У волейболі перемогу святкувала команда «ДЮСШ», на другому місці – «Гранд», третіми були волейболісти команди «Дайджест».

Фінішувала молодіжна Спартакіада змаганнями з перетягування канату. Тут перемогу святкувала команда «Гранд», яка у фіналі здолала опір опонентів з «ДЮСШ».

За підсумками ХІІ молодіжної Спартакіади м. Каховки 2016 року у загальнокомандному заліку перемогла команда КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради, на другому місці – команда фітнес-клубу «Гранд», на третьому – команда ДНЗ «Каховський професійний ліцей сфери послуг».

Команда КЗ «ДЮСШ» нагороджена перехідним почесним Кубком та почесним дипломом. Переможці та призери Спартакіади в особистому та командному заліку були відзначені дипломами і призами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради. Переможці у особистому заліку окремих видах отримали в подарунок тематичні календарі Збройних Сил України від члена Каховського козачого товариства та офіцера ЗСУ Миколи Огданця, якій також привітав всіх учасників заходу.

 

Фото: