UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

“Готуємось до проведення БУР-табору: Каховку відвідали організатори молодіжних взаємообмінів”


28.01.2022

Лише минулого тижня відбулася зустріч регіоналного представника програми "Мріємо та діємо" Олександра Кобця з міським головою Віталієм Немерцем, його першим заступником Галиною Гондаревою та представниками відділу у справах молоді та спорту Сергієм Кашуліним і Владиславою Базиилевич, під час якої обговорювали плани спільної роботи на 2022 рік. І ось вже 27 січня до Каховки завітали делегати організації "Будуємо Україну разом". Нагадаємо, що Будуємо Україну Разом - волонтерська програма, яка через спільну працю, подорожі та неформальну освіту об’єднує українську молодь у мережу активних громадян. БУР виник як волонтерська акція Львівської освітньої фундації, що мала на меті відновити будинки, знищені внаслідок війни на сході України. Проте з часом акція перетворилася на рух, що формує нову генерацію відповідальних українців, які творять зміни.
То ж, 4 представників БУР на чолі з координаторкою Вікторією Корнелюк разом з заступником начальника відділу у справах молоді та спорту Владиславою Базилевич та волонтером з Каховкии Сергієм Уманцем відвідали майбутні локації для розміщення і творчої роботи: Каховський міський культурно-методичний заклад та площу Трудової слави, Каховський історичний музей, МПК "Меліоратор" та СК "Олімпійський", сімʼї СЖО, берегову смугу поблизу колишньої нафтобази.
Сам молодіжний табір, за умови прийнятних карантинних обмежень, має відбутися у Каховці в квітні місяці. Долучитися до нього зможуть молоді волонтери з усієї України та усі охочі з Каховської територіальної громади. То ж, чекаємо весни та будуємо Каховську громаду разом з БУР!

 

 

Фото: