UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Футзальний турнір пам’яті футболістів Каховщини


23.03.2021

           21 березня в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (45 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини.

У турнірі взяли участь чотири команди: «Каховка», «Енергія» (Н.Каховка), «Тарпан» (Н.Сірогози) та «Вікторія» (Асканія-Нова). Учасників змагань привітали Каховський міський голова Віталій Немерець та начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради Лідія Левчик. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя.

Першість у турнірі розігрувалась за «коловою» системою. Всі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі, ветерани демонстрували нев’янучу футбольну майстерність.

За підсумками змагань перемогу святкували господарі майданчику – команда «Каховка». На другому місці – «Енергія» (Н.Каховка), на третьому – «Тарпан» (Н.Сірогози).

Кращими гравцями у складах команд-учасниць були визнані:

Олександр Забара (Каховка);

Анатолій Барабаш (Асканія-Нова);

Сергій Ружицький (Н.Сірогози);

Ігор Штихар (Н.Каховка).

Організатори змагань (відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська федерація футболу, управління освіти та ДЮСШ Каховської міської ради) висловлюють щиру подяку всім командам-учасницям за підтримку ветеранського спорту та пропаганду здорового способу життя.

Змагання проходили з дотриманням карантинних вимог.


 

Фото: