UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Футзальний турнір пам’яті футболіста Віталія Несіна


06.01.2016

28-29 грудня 2015 року в спортивній залі Каховського комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» відбувся щорічний традиційний відкритий юнацький турнір з футзалу пам’яті вихованця Каховської ДЮСШ футболіста Віталія Несіна.
В турнірі взяли участь команди юнаків 2003-2004 р. н. дитячо-юнацьких спортивних закладів Херсонської області: В.Лепетиха, Берислав, «Освіта» (Херсон), ДЮКФП-5 (Херсон), Чаплинка, Нова Каховка та дві команди Каховського КЗ «ДЮСШ».
На попередньому етапі команди були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою. За підсумками матчів у групах місця розподілились таким чином:
Група А
1. «Освіта» (Херсон)
2. Каховка-1
3. Берислав
4. В.Лепетиха

Група Б
1. ДЮКФП-5 (Херсон)
2. Чаплинка
3. Нова Каховка
4. Каховка-2

На другому етапі команди у стикових матчах визначили призерів та переможця турніру. У грі за 5-6 місця команда Бериславської ДЮСШ з мінімальним рахунком 3:2 здолала супротивників з Нової Каховки. У першому півфінальному матчі «Освіта» (Херсон) перемогла команду з Чаплинки з рахунком 1:0. Другий півфінал між командами Каховка-1 та ДЮКФП-5 (Херсон) закінчився перемогою команди з обласного центру - 3:1.
Матч за третє місце: Чаплинка - Каховка-1 - 6:2.
У вирішальному матчі турніру зустрілись херсонські команди «Освіта» та ДЮКФП-5. Цікавий, напружений та безкомпромісний поєдинок юних майстрів шкіряного м’яча закінчився заслуженою перемогою 2:0 команди ДЮКФП-5 (тренери команди - Юрій Мартинов та Заур Курбанов).
Кращими гравцями турніру оргкомітет визнав:
воротар - Назарій Білоченко («Освіта» (Херсон);
захисник - Ярослав Богомол («Освіта» (Херсон);
нападник - Михайло Кисельов (Каховка-1);
бомбардир - Юсуф Аскаров (Чаплинка);
гравець - Андрій Ходаковський (ДЮКФП-5 (Херсон)
На урочистій церемонії нагородження юних футболістів привітали начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков та батьки і рідні Віталія Несіна. Вони нагородили переможців, призерів, кращих гравців та всіх учасників турніру почесними кубками, грамотами, медалями та солодкими передноворічними подарунками від організаторів, спонсорів та родини В.Несіна.
Як завжди, високий організаційний рівень змагань забезпечила адміністрація КЗ «ДЮСШ» відділу освіти (директор - Віктор Чухрай) та суддівська колегія на чолі з Василем Росошиком.

 

 

Фото: