UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ФІНАЛЬНА ГРА НА КУБОК КАХОВСЬКОЇ ВІДКРИТОЇ ЛІГИ КВН


04.04.2018

1 квітня в МПК "Меліоратор" відбулась фінальна гра на Кубок Каховської Відкритої ліги КВН. В грі взяли участь три команди КВН - переможці півфіналів: "Рука в синице" (м. Скадовськ), "Коллектив 2 х 2" (м. Ніжин) та "ТНК" (Збірна Таврійска-Нової Каховки). По за конкурсом була команда-сюрприз "Фанати Олега Вінника" (Збірна організаторів Скадовської та Каховських ліг КВН). Тема гри - "Особливості каховського гумору". Команди грали в трьох традиційних програмах: "Візитка" ("Рідкісна команда до ходить до полуфіналу"), розминка (питання були від команд і від глядачів), домашнє завдання ("Дитячі розваги дорослих людей") та вперше в конкурсі однієї пісні ("Пісні березневих котиків"). Ведучий гри - Андрій Карєв. Від досконалої гри команд, влучних жартів та боротьби за симпатії глядачів того вечора в залі було гаряче. Питання «хто ж буде чемпіоном?» тримало у напрузі до останнього конкурсу і навіть після. У підсумку одразу дві команди - «Коллектив 2х2» (м. Ніжин) та «ТНК» (м. Таврійськ - м. Н.Каховка) - набрали однакову кількість балів, тому було прийняте рішення розділити перемогу між цими командами. Глядачі відразу підтримали такий результат. Голова журі, перший заступник міського голови Олег Кожемякін та редактор Каховської Відкритої Ліги КВН і одночасно член команди "Фанати Олега Вінника" Юрій Скляр вручили Кубок Каховської Відкритої ліги КВН, дипломи переможців та грошові винагороди командам-лауреатам. Дипломи, грошові винагороди отримали також інші учасники гри.
Перед початком гри глядачі переглянули відеопутівник ХІ-го сезону Каховської Відкритої ліги КВН - сезон 2017-2018 років. Його автори: Геннадій Гнатовський, один з керівників партнера Ліги Каховської школи кіно і телебачення "КіТ" та редактор Ліги Юрій Скляр. Перед початком гри Благодійний фонд "Лепта" проводив благодійну акцію по зібранню коштів (зібрано понад 700 грн.) на лікування онкохворих дітей.
Організатори гри: Каховська Відкрита ліга КВН, відділ у справах молоді та спорту, відділ культури, МПК "Меліоратор".
Спонсори та партнери гри: Каховська школа кіно і телебачення "КіТ", офіційний перевізник - таксі "Пчёлка", друкарня "Приват", БО Мережа Каховка, Громадська організація охорони громадського порядку "Щит".
Інформаційні спонсори турніру: газета нашого краю "Каховська зоря", інформаційно-аналітичне видання "Каховские новости", офіційний сайт територіальної громади міста, група "Каховська міська рада" у соцмережі facebook.

Фото: